förenkla-vd-rapportering

Förenkla din vd-rapportering med modernt verktyg

Som vd har du ofta ont om tid, det är vanligt att fastna i rutin-aktiviteter och lägga otaliga timmar på administration och kontroll. Mycket tid brukar gå åt till att ta fram relevant rapportering till styrelsen. Att ta fram rätt rapporteringsunderlag  är ett resurskrävande arbete som inte bara kräver din tid, utan också dina medarbetares. I denna artikel beskriver vi hur lätt du kan förenkla och förbättra din vd-rapportering med ett modernt systemstöd.

Fördelarna med ett systemstöd för din vd-rapportering är många. En av de mest självklara är att det kommer att spara dig massor av tid som du i stället kan lägga på beslutsfattande. Du slipper jaga in siffror att föra in i Excel för att sedan lägga över i en presentation. Med endast ett knappklick kan du helt automatiskt få felfria, uppdaterade professionella rapporter som är visualiserade så att alla förstår.

Att snabbt kunna bilda sig en uppfattning över ditt bolags situation är ett måste i dagens snabbrörliga affärsklimat. Med ett bra systemstöd kan du på ett ögonblick se hur det ser ut i pedagogiska dashboards, skräddarsydda utefter era behov.

En annan fördel är att du får ett system för löpande analys där du på nolltid kan ta fram nya nyckeltal, göra jämförelser etc. I stället för att sammanställa och rapportera kan du i stället med självförtroende förutsäga och agera!

Så förenklar Boardeaser din vd-rapportering

Boardeaser är en modern, säker och molnbaserad lösning. Du behöver ingen särskild teknik eller förkunskaper, vi hjälper dig utifrån dina förutsättningar. Det enda du behöver är tillgång till ert ekonomisystem för att kunna exportera ut s.k. sie4-filer.

Med era SIE4-filer läser du enkelt in er bokföringsdata, detta fungerar smidigt oavsett vilket ekonomisystem ni har idag. Boardeaser har dock smarta integrationer mot alla vanliga ekonomisystem.

När din data är inläst får du direkt en bra grundrapportering med 400 relevanta grafer och tabeller att välja mellan.

Vi hjälper dig att skräddarsy din vd-rapportering

Tillsammans med oss anpassar vi därefter din rapportering och dina dashboards för att passa din verksamhet. Det kan handla om att läsa in operativa nyckeltal från Excel (t.ex beläggningsgrad, antal anställda etc.), att aktivera kostnadsställen/affärsområden samt att bygga egna grafer och tabeller.

Boardeaser är mycket flexibelt och rapporteringen kan enkelt att skräddarsys helt efter era unika behov och krav.

Du får skräddarsydda rapporter på 1 minut!

När detta är klart är din rapportering helt automatiserad och du får professionella, färska rapporter och dashboards med endast ett knapptryck – så ofta du vill.

Visst låter det enkelt? Vill du testa helt gratis under 30 dagar att förenkla din vd-rapportering utan några krav kan du göra det här:

Det är enkelt att komma igång

Det är sällan vi stöter på några tekniska hinder när vi hjälper våra kunder komma igång, de flesta är igång på nolltid. Vi hjälper dig alltid att sätta upp er rapportering och att komma igång ordentligt. Vi är med dig hela vägen.

De vanligaste frågorna som vi får handlar snarare om vad man ska med i sina rapporter och hur man gör dem så lättlästa som möjligt. Där stöttar vi självklart med vår expertis och de erfarenheter vi har genom att ha hjälpt 1 000- tals bolag med sin rapportering.

Större bolag och koncerner har ofta redan bra struktur på sin data. Yngre bolag behöver ibland sätta en fungerande struktur för att mäta det man önskar, t.ex. genom kostnadsställen. Där hjälper vi till med med tips och råd.

Slipp dyra konsultkostnader

Utbildning, implementationsstöd och support är alltid inkluderat i priset, vilket gör att du slipper överraskande utgifter i form av konsultkostnader eller utbildning. Du lär dig snabbt systemet. Boardeaser har även gratis utbildningar online med en expert varje vecka där man kan ställa sina specifika frågor.

Några av fördelarna när du förenklar din vd-rapportering

Boardeaser ger dig total överblick och kontroll och du kan ta bättre beslut, grundade på fakta.

Därför är Boardeaser bästa valet för din vd-rapportering

Som vd och CFO har du ofta ont om tid. Vi sparar dig massor av tid som du istället kan lägga på värdeskapande aktiviteter och analyser snarare än okvalificerade arbetsuppgifter. Mottagaren av rapporterna får samtidigt relevant information i ett format som är lätt att ta till sig.

Flexibel, användarvänlig helhetslösning

Det som skiljer Boardeaser från andra rapporteringslösningar är bland annat flexibiliteten som gör att du kan skapa exakt de rapporter du vill, i exakt det format styrelsen efterfrågar.

Boardeaser har lagt ned mycket tid på att skapa ett intuitivt användargränssnitt, personlig, gratis support och onboarding. Vi erbjuder gratis utbildningar varje vecka, online med experter.

Boardeaser är en unik helhetslösning och går efter behov att bygga ut med verktyg för hela styrelsearbetet. Utöver rapportering har vi en styrelseportal, om man är en koncern, komplett koncernkonsolidering och rapportering.

Ett kvitto på att vår plattform är uppskattad av våra användare är att vi sällan tappar några kunder. De få som vi tappar beror oftast på konkurser, uppköp eller att användare byter arbetsgivare.

Höga betyg från våra kunder

De flesta blir förvånade över hur lätt det är att komma igång och få till den rapportering som man önskar. Vi får väldigt goda omdömen av såväl producenter som konsumenter av rapporterna. 

Vi får merparten av våra kunder via rekommendationer. Det är ett gott betyg på att systemet fyller ett verkligt behov och att vår support alltid ser till att alla får hjälp med att nyttja verktygets fulla potential.

Så gör du för att komma igång med Boardeaser

Enklast är att boka en kostnadsfri demo av plattformen. Då visar vi dig hur det fungerar och du kan ställa alla dina frågor. Vi får samtidigt en bra bild av er verksamhet och dina behov.

Om du därefter är fortsatt intresserad får du en offert baserat på era behov. Accepterar du den lägger vi därefter en plan på hur du kommer igång snabbt och enkelt.

Här läser du mer om vårt verktyg för vd-rapportering.

Boka demo och testa våra vd-verktyg

gratis i 30 dagar

En demo är kostnadsfri och helt utan förbindelser. Den tar ungefär en halvtimme och du får:

  • en genomgång av vår plattform och hur den kan stötta just dig och ditt företag.
  • se hur du skapar en vd-rapport på bara minuter.
  • svar på dina frågor och funderingar.
  • tips på hur du kan jobba smartare istället för hårdare.

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något och abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer inom kort med förslag på tider.

Fyll i formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar