Nyheter

Här hittar du senaste nytt om vårt företag, våra samarbeten och våra tjänster. Har du en pressfråga? Skicka ett mail till pr@boardeaser.com så återkommer vi inom kort.

Imac, skärmen visar styrelseportal

Tre nya integrationer

Boardeaser integrationer gör ekonomirapporterna ännu smidigare. Nu har vi kopplingar till PE Accounting, Dropbox och Google Sheets.

Laptop, skärmen visar en digital aktiebok, bredvid står en kaffekopp

Upprätta digital aktiebok

Så enkelt kan du upprätta en säker, digital aktiebok som följer lagkraven. Helt utan krångel och svårigheter.

Skrivbord med laptop, mobiltelefon, block, pennor och kaffemugg

Tvåfaktorsautentisering

Nu kan du logga in med tvåfaktorsautentisering i Boardeaser. Flexibelt och säkert med BankID eller YubiKey – välj det sätt som passar dig bäst.

Nu lanseras nya Boardeaser

Lansering av nya Boardeaser!

I och med denna uppdatering har vi tagit ytterligare ett stort steg i vårt arbete att effektivisera och höja kvaliteten på styrelsens arbete.

vinnova-stod

Boardeaser får stöd av Vinnova

Boardeaser ges Vinnovastöd för ett innovationsprojekt som säkerställer att bolagsstyrelser har rätt underlag för att fatta välgrundade beslut.

Browser, hur beslut ser ut i Boardeasers Styrelseportal

Beslutsuppföljning

Få hjälp med er beslutsuppföljning i Boardeaser styrelseportal! Ange ansvarig och deadline för alla beslut. Se samtliga beslut, ändra status, kommentera.

stjärnor-rekryterade

Två nya stjärnor rekryterade till Boardeaser

Vi har glädjen att presentera två nya ansikten i team Boardeaser då serieentreprenören Tim Hansen samt entreprenören och utvecklaren Erik Södermark har anslutit sig till bolaget under det gånga året.