Våra partners.

Vi på Boardeaser är stolta över att samarbeta med några av Sveriges främsta bolag, organisationer och nätverk. Vi är öppna för samverkan som kan bidra till en enklare vardag för styrelsemedlemmar och företagsledningar.

Fortnox

Fortnox koncernrapportering – 2023

Tillsammans med Boardeaser kommer Fortnox att lansera en ny produkt för koncernrapportering. Produkten ska förenkla arbetet med redovisning och rapportering och snabbt ge en klar bild av koncernens finansiella status. Fortnox Koncernrapportering släpps efter halvårsskiftet 2023.

Integration

Kombinera Fortnox med Boardeaser och få omedelbar insikt i din data, utan manuella beräkningar. Vi erbjuder molnbaserad, automatisk rapportering och koncernkonsolidering – direkt från din bokföring. Du aktiverar enkelt kopplingen mot Fortnox med bara några knappklick.

Danske Bank

För att stötta ditt företag i styrelsearbetet och ekonomirapporteringen har Danske Bank etablerat ett samarbete med Boardeaser. Boardeaser effektiviserar ditt arbete att ta fram till exempel budget och resultatrapporter. Danske Banks rådgivare kan ges tillgång till färskt och djupgående beslutsunderlag – med bättre förutsättning att stötta din affär framåt.

Vårt erbjudande

Som kund i Danske Bank får du genom vårt samarbete tillgång till särskilt framtagna, förmånliga erbjudanden.

Accountec Byråportal

Med Accountec Reports kan du med några knappklick generera relevanta och pedagogiska rapporter med pedagogiska och snygga grafer, nyckeltal och tabeller. Du kan även få budgetförslag och automatiska jämförelser med utfall mot budget. Genom vår integration mot bl.a. Fortnox så kan ni synka data med ett knappklick.

Vårt erbjudande

Genom en sömlös integration mellan Boardeaser och Accountec kan vi tillsammans erbjuda Accountec Reports.

.deb

Deb. utvecklar styrelser och styrelseledamöter genom utbildning, styrelserekrytering och styrelseutvärdering. Detta med mål om att öka perspektiv representerade i styrelserummet genom mångfald för att framtidssäkra våra bolagsstyrelser.

 
Deb. kan hjälpa dig ta nästa steg i din styrelseresa, oavsett om du vill ta första steget in i styrelsen eller om du är en erfaren styrelseledamot. 

Vårt samarbete

Tillsammans med deb. arbetar vi för att hjälpa bolag att effektivisera sitt styrelsearbete och säkerställa att bolagen får ut maximalt värde från sitt styrelsearbete.

Monitor ERP System

Monitor ERP System är ett komplett affärssystem som stödjer alla processer i ditt tillverkande företag. Genom integrationen med Boardeaser får du tillgång till Boardeasers produkter direkt i Monitor. Det resulterar i förbättrad planering och möjlighet att säkerställa att bokslutsprocessen är komplett och sammanhållen i Monitor. Du kan skapa rutiner för koncernredovisning och effektivisera ditt arbete gentemot styrelse och ledning. 


Med Monitor och Boardeaser får du en smidig och kraftfull lösning för att hantera alla aspekter av ditt företags ekonomi.

PE Accounting

Med PE Accounting kan du samla redovisning, tid- och projektrapportering, fakturering, lön och utlägg i samma system. Med ett personligt ekonomiteam inkluderat, kan du fokusera på att växa. Genom integrationen mellan PE Accounting och Boardeaser kan du med ett enkelt klick föra över bokföringsdata från PE Accountings bokföringssystem till Boardeaser och ta bättre grundade beslut, med realtidsuppdaterad data. 

 

Kombinationen PE Accounting x Boardeaser ger dig en unik och innovativ helhetslösning för professionell bolagsstyrning som skapar förutsättningar att ta bättre grundade beslut, baserade på enkel och snygg visualisering av verksamhetens ekonomi som är lättbegriplig och korrekt.

Björn Lundén

Boardeaser synkroniserar automatiskt med Björn Lundén Bokföring så att dina rapporter och analyser alltid är uppdaterade med senaste datan.

Integration

Boardeaser har en sömlös integration mot Björn Lundén Bokföring som är enkel att aktivera.

Jeeves

Jeeves är en helhetsleverantör av affärssystem. Som kund har du tillgång till Boardeasers produkter genom en integration till ditt Jeeves ERP.

 

Med Boardeaser förbättras planeringen, du kan på förhand veta att er bokslutsprocess är komplett och sammanhållen i Jeeves. Det möjliggörs att skapa rutiner kring koncernredovisningen och i ditt arbete mot styrelse och ledning.

Riksbyggen

Tillsammans med Riksbyggen har vi utvecklat Styrelserummet, som i grunden är Boardeasers Styrelseportal, men där vi kompletterat med Riksbyggens mallar och vokabulär för styrelsearbete kompetens till din styrelse. För Riksbyggen är detta ett första steg i att modernisera och framtidssäkra styrelsearbetet för sina bostadsrättsföreningar.

 

Läs mer om Styrelserummet här >

Petra Palmgren Lindwall ​

Petra Palmgren Lindwall stöttar och hjälper bolagsägare att nå sina tillväxtambitioner genom aktivt styrelsearbete, utbildning, coachning och rådgivning. Petra har många års träning som styrelseutbildare och professionell styrelsearbetare i Svenska ägarledda tillväxtföretag.

Petra är mångårig användare av Boardeaser och bidragande expert i våra kunskapsmaterial.

 

Läs mer på Petras webbplats >

Norrsken Foundation​

Norrsken Foundation är en icke-vinstdrivande stiftelse, grundad 2016. Norrsken stöttar entreprenörer på två sätt; genom att erbjuda ett co-working kontor i centrala Stockholm och genom en VC-fond som investerar i företag som har potential att göra radikala förbättringar för vår värld.

 

Läs mer på Norrskens webbplats >

Styrelsebalans

Styrelsebalans utvecklar styrelseledamöter och tillför rätt kompetens till styrelser. Genom utbildning, genomlysning och rekrytering bidrar Styrelsebalans till att kvalitetssäkra styrelser. Styrelsebalans erbjuder en professionell plattform för dig som vill ta nästa steg, oavsett om du söker ditt första styrelseuppdrag, är styrelseproffs eller vill tillföra rätt kompetens till din styrelse.

 

Läs mer på Good Relations webbplats >

GU Ventures

GU Ventures AB kommersialiserar nya innovativa affärsidéer med koppling till Göteborgs universitet. Sedan starten 1995 har GU Ventures utvecklat över 190 nya affärsidéer och är topprankad av UBI Global som en av världens 20 främsta universitetsdrivna inkubatorer. GU Ventures är helägt av svenska staten och förvaltas av Göteborgs universitet.

 

Läs mer på GU Ventures webbplats >

Qap Legal

Qap Legal är en affärsjuridisk byrå som levererar värdeskapande och pragmatisk rådgivning för den digitala tidsåldern. Qap Legal har ett tydligt fokus mot start-ups och scale-ups och erbjudandet omfattar rådgivning inom bl.a. M&A, bolagsrätt och bolagsstyrning, kommersiella avtal, finansiering och kapitalanskaffning, bolags- och incitamentsstrukturer, projektledning och ”all things start-up”.


Läs mer på Qap Legals webbplats >


Tips! Qap Legal kan assistera vid uppsättning av Boardeasers DD-checklista samt ta fram eventuella dokument som saknas för compliance.