Utbildning online med Boardeaser

Häng med på någon av våra kostnadsfria webinarer. Du kommer att få veta allt om hur du får ut maximalt av våra verktyg.

Efter utbildningen kommer du att förstå möjligheterna i Boardeaser och hur du kan dra nytta av dem. Du kommer att få se hur du kan förenkla och automatisera. Vi bjuder på värdefulla tips och vår produktexpert svarar på dina specifika frågor.

Våra kostnadsfria utbildningar

Upptäck hur digitalt styrelsearbete underlättar samarbetet mellan er i styrelsen. Steg-för-steg går vi igenom hur hela mötesprocessen går till i Boardeaser. För dig som vill se hur vår styrelseportal fungerar.

Vi pratar om fördelarna med automatiserad rapportering och hur vilka vinster som kommer med detta. Lär dig hur du kan arbeta med dashboard, rapporter, budget, prognos och mycket mer. 

Upplev vårt konsolideringsverktyg och se hur du kan spara betydande tid med vår rapportering. Vi går igenom praktisk konsolidering och hur din organisation kan arbeta automatiserat. 

För dig som har gått del 1 i koncernkonsolidering och nu vill få en fördjupad kunskap kring vårt verktyg i koncernkonsolidering. 

Få kunskap om nya funktioner så att ni ska kunna effektivisera ert arbete i största möjliga mån.

tim-hansen

Jag hjälper dig att utvecklas, var du än befinner dig och oavsett vilken nivå du är på.

UTBILDNINGSLEDARE

Tim Hansen

Med gedigen erfarenhet av styrelsearbete kommer Tim att ge dig kunskap om våra verktyg, men också tips kring allt som har med styrelsearbete och rapportering att göra. Missa inte tillfället att få ta del av kunskap från ett verkligt styrelseproffs.

Tim Hansen har genom åren startat 26 bolag, varav fyra har resulterat i världsledande produkter. Sammanlagt har han mer än 190 styrelseår bakom sig.

Gratis utbildningsmaterial

Fyll i formuläret för att få utbildningsmaterial efter avklarad workshop.