Utbildning online med Boardeaser

Välkommen på våra kostnadsfria utbildningar. En av våra specialister visar hur du drar nytta av våra verktyg på bästa sätt. Kom för att bara lyssna in eller passa på att ställa dina frågor.

Alla utbildningar sker online och allt du behöver är en webbläsare. Du får se hur du kan förenkla och automatisera ditt arbete. Vår specialist bjuder på värdefulla tips och svarar på dina frågor.

Vill du titta i din egen takt? Se någon av våra förinspelade utbildningar.

Lär dig snabbt med våra onlineutbildningar.

Styrelseportal

Upptäck hur digitalt styrelsearbete underlättar samarbetet mellan er i styrelsen. Steg-för-steg går vi igenom hur hela mötesprocessen går till i Boardeaser, från kallelse till signerat protokoll. 

För dig som vill få en övergripande förståelse för hur vår styrelseportal fungerar.

Rapportering

Vi pratar om fördelarna med automatiserad rapportering och hur enkelt du kommer i gång. Lär dig hur du kan arbeta med dashboard, rapporter, budget, prognos och mycket mer. 

För dig som vill få en övergripande förståelse för automatiserad rapportering i Boardeaser.

Konsolidering – del 1

Upplev vårt konsolideringsverktyg och se hur du kan spara betydande tid med vår rapportering. Vi går igenom praktisk konsolidering och hur din organisation kan arbeta automatiserat. 

För dig som vill få en introduktion till koncernkonsolidering och hur det fungerar i Boardeaser.

Konsolidering – del 2

För dig som har gått Konsolidering – del 1 och nu vill få en fördjupad kunskap kring vårt verktyg i koncernkonsolidering. 

För dig som vill fördjupa din kunskap i koncernkonsolidering  och hur det fungerar i Boardeaser.

UTBILDNINGSLEDARE

Tim Hansen

Med gedigen erfarenhet av styrelsearbete kommer Tim att ge dig kunskap om våra verktyg, men också tips kring allt som har med styrelsearbete och rapportering att göra. Missa inte tillfället att få ta del av kunskap från ett verkligt styrelseproffs.

 

Jag hjälper dig att utvecklas oavsett vilken kunskapsnivå du är dig på.

 

Tim Hansen har genom åren startat 26 bolag, varav fyra har resulterat i världsledande produkter. Sammanlagt har han mer än 190 styrelseår bakom sig.

Gratis utbildningsmaterial

Fyll i formuläret för att få utbildningsmaterial efter avslutad onlineutbildning.