Boardeaser samarbetar med Riksbyggen

Riksbyggen och Boardeaser inleder samarbete

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Riksbyggen jobbar aktivt med att hjälpa sina medlemmar och kunder förenkla sitt arbete genom digitalisering. Nu tar man nästa stora steg genom att erbjuda sina kunder ett digitalt styrelserum, fullt med smarta funktioner och effektiva arbetsflöden.  

– Vi undersökte olika möjligheter och aktörer och valet föll på Boardeaser. De har en överlägsen produkt som kommer att ge stort stöd till våra bostadsrättsföreningars styrelser. Tillsammans utvecklade vi Styrelserummet som i grunden är Boardeasers standardprodukt, Styrelseportal, men där vi kompletterat med Riksbyggens mallar och vokabulär för styrelsearbete, säger Christian Bengtzelius, Föreningschef på Riksbyggen.

Han fortsätter, detta är det första steget i vår digitaliseringsresa tillsammans med Boardeaser, fler värdefulla funktioner kommer att erbjudas Riksbyggens bostadsrättsföreningar längre fram. Vi ser detta som ett strategiskt viktigt steg för att modernisera och framtidssäkra styrelsearbetet och erbjuder därför alla föreningar Boardeaser helt utan kostnad under 2021 så att de själva kan uppleva fördelarna.


Förenklar och effektiviserar styrelsearbetet

Via Styrelserummet kan Riksbyggens kunder nu genomföra styrelsemöten digitalt, från kallelse till signering och arkivering av protokoll med integrerad videolösning.

Riksbyggen erbjuder sina medlemmar via Boardeasers produkt en digital lösning som är enkel, prisvärd, trygg och hållbar.

Produkten ger också möjlighet till effektivitet, transparens, minskat klimatavtryck, förenkling gällande hantering av information samt att alla dokument samlas på ett ställe vilket gör styrelsen mindre personberoende.

– Vi är väldigt stolta över att ingå det här samarbetet med ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Att Riksbyggen har jämfört oss med alla aktörer på marknaden och kommit fram till att Boardeaser är den bästa lösningen känns otroligt roligt och vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Pär Haga, Vd, Boardeaser.  

– Vi har nu lanserat Styrelserummet för alla de drygt 4 300 bostadsrättsföreningar som Riksbyggen förvaltar och hoppas nu att de ska uppskatta den nya tjänsten, avslutar Christian Bengtzelius.

Om Boardeaser

Boardeaser är en säker svensk molntjänst för professionell bolagsstyrning. Vi effektiviserar och ger stöd till ledning och styrelse att fatta rätt beslut och driva framgångsrika organisationer.

Vår Styrelseportal är navet i en plattform som också erbjuder kraftfulla verktyg för rapportering, koncernkonsolidering, management och governance.

Boardeasers Styrelseportal lanserades i slutet av 2016. Vi är ett snabbväxande bolag och är idag stolta över att förenkla vardagen för våra drygt 2 500 kunder och 12 000 användare. Bland våra kunder finns alla typer av bolag och organisationer.

För ytterligare information kontakta:

Pär Haga, Vd, Boardeaser
Telefon: +46 73 725 19 83
E-mail: pär@boardeaser.com

Laptop visar mötesprocessen i Boardeasers Styrelseportal
Vill du förbättra och förenkla ert styrelsearbete? 
Boka en kostnadsfri demo och testa gratis i 30 dagar.

Vill du veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa dig att förenkla din vardag? Kontakta oss eller boka en helt förutsättningslös demo redan idag!

Läs fler inlägg

Viktiga-nyckeltal

Viktiga nyckeltal – så väljer du

Är du styrelseledamot eller rapporterar till styrelsen? Lär dig välja rätt och viktiga nyckeltal att följa. Vi ger dig tre enkla tips.