Boardeaser samarbetar med Riksbyggen

Riksbyggen och Boardeaser inleder samarbete

Riksbyggen jobbar aktivt med att hjälpa sina medlemmar och kunder förenkla sitt arbete genom digitalisering. Nu tar man nästa stora steg genom att erbjuda sina kunder ett digitalt styrelserum, fullt med smarta funktioner och effektiva arbetsflöden. 

– Vi undersökte olika möjligheter och aktörer och valet föll på Boardeaser. De har en överlägsen produkt som kommer att ge stort stöd till våra bostadsrättsföreningars styrelser. Tillsammans utvecklade vi Styrelserummet som i grunden är Boardeasers standardprodukt, Styrelseportal, men där vi kompletterat med Riksbyggens mallar och vokabulär för styrelsearbete, säger Christian Bengtzelius, Föreningschef på Riksbyggen.

– Detta är det första steget i vår digitaliseringsresa tillsammans med Boardeaser, fler värdefulla funktioner kommer att erbjudas Riksbyggens bostadsrättsföreningar längre fram. Vi ser detta som ett strategiskt viktigt steg för att modernisera och framtidssäkra styrelsearbetet och erbjuder därför alla föreningar Boardeaser helt utan kostnad under 2021 så att de själva kan uppleva fördelarna, fortsätter Christian.

Förenklar och effektiviserar styrelsearbetet

Via Styrelserummet kan Riksbyggens kunder nu genomföra styrelsemöten digitalt, från kallelse till signering och arkivering av protokoll med integrerad videolösning. Riksbyggen erbjuder sina medlemmar via Boardeasers produkt en digital lösning som är enkel, prisvärd, trygg och hållbar.

Produkten ger också möjlighet till effektivitet, transparens, minskat klimatavtryck, förenkling gällande hantering av information samt att alla dokument samlas på ett ställe vilket gör styrelsen mindre personberoende.

– Vi är väldigt stolta över att ingå det här samarbetet med ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Att Riksbyggen har jämfört oss med alla aktörer på marknaden och kommit fram till att Boardeaser är den bästa lösningen känns otroligt roligt och vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Pär Haga, vd på Boardeaser.  

– Vi har nu lanserat Styrelserummet för alla de drygt 4 300 bostadsrättsföreningar som Riksbyggen förvaltar och hoppas nu att de ska uppskatta den nya tjänsten, avslutar Christian Bengtzelius.

Behöver du ett verktyg för ditt styrelsearbete?

Boka en demo och prova Boardeaser Styrelseportal i 30 dagar – helt utan kostnad!

Vill du veta mer om hur vår tjänst kan hjälpa dig i ditt styrelsearbete? Boardeaser är en komplett styrelseportal som digitaliserar alla delar i styrelsearbetet så som dagordning, kallelse, e-signering och beslutsuppföljning.

Under en demo får du:

  • en skräddarsydd genomgång av portalen
  • svar på dina frågor från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår tjänst i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar