Karriär

Vi är ett team med stark entreprenörsanda som drivs av att förenkla vardagen för våra kunder. Vi är säljare, utvecklare, marknadsförare och ekonomer – en härlig blandning av kompetenser och personligheter.

Bli en av oss?

Hos oss får alla vara involverade i bolagets utveckling, det gör att vi känner ett starkt engagemang för att det ska gå bra för företaget. Alla medarbetare har en viktig roll i vår resa!

Lediga tjänster

Säljare

Vill du sälja innovativa produkter som ger kunden värde på riktigt? Dina säljframgångar kommer att göra tydliga avtryck i vår utveckling framåt.

Läs mer och ansök här

Webbutvecklare

Vill du vara med på en startupresa som går framåt med full kraft? Hos oss får du arbeta med långsiktigt fokus på kvalitet och innovation.

Läs mer och ansök här

Support Agent

Redo för en nyckelroll i ett snabbväxande techbolag? Vi älskar att ge våra kunder bättre förutsättningar att växa. Nu söker vi dig som vill hjälpa våra kunder med frågor och utbildning så de får maximal nytta av våra tjänster! 

Läs mer och ansök här

Ekonom

Ekonom och sugen på att använda din kunskap till mer än löpande administration?  Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll i vår utveckling och bidra till vår och våra kunders resa framåt.

Läs mer och ansök här

SPONTANANSÖKAN

På jakt efter ett riktigt kul jobb?

Skicka gärna en spontanansökan till oss och berätta om dig och varför du söker till just oss. Vi kanske behöver just dig!

Skicka en spontanansökan till oss >

Pär Haga, Vd

+46 73 725 19 83
par@boardeaser.com

Pär Haga, vd på Boardeaser

Spetsa din kunskap i vår blogg.

LÄR DIG MER

Bloggen för modern bolagsstyrning

I vår blogg hittar du praktiska tips, trendspaningar och insikter om modern bolagsstyrning. Välkommen!