Styrelseportal för erfarna proffs – och nya ledamöter

Boardeaser styrelseportal kombinerar hög användarvänlighet med oslagbar funktionalitet. Med intelligenta hjälpfunktioner gör vi det enkelt att uppfylla ditt ansvar som ledamot. Säkert, effektivt och tillgängligt dygnet runt.

Styrelseportal
Automatisera

Enkelt att göra rätt – i tid.

I vår styrelseportal är det enkelt att uppfylla ditt ansvar och arbeta enligt praxis. Boardeasers mötesprocess är så intuitiv att alla ledamöter snabbt kommer igång, oavsett erfarenhet. Kunskap är inbyggd i varje del för att underlätta för hela styrelsen. Genom att arbeta i vår styrelseportal, kan alla ledamöter höja nivån på sitt styrelsearbete.

En styrelseportal som passar alla.

”Jag som har flera styrelseuppdrag får snabbt översikt över min bolagsportfölj i Boardeasers styrelseportal.”

Petra är professionell styrelseordförande, bl.a. i Bengt Dahlgren Göteborg AB.

Så ger vår styrelseportal full kontroll.

Minimerar din risk

Som ledamot kan du bli personligt ansvarig för bolagets plikter. Vår styrelseportal är ett stöd att uppfylla ditt ansvar. Med allt samlat på en plats, är det lättare att vara påläst och insatt i verksamhetens situation. 

Alltid uppdaterad

Styrelseportalen agerar assistent. Automatiska påminnelser och mallverktyg ser till att du alltid är uppdaterad och kan utföra ditt arbete enligt praxis. Du kan fokusera på ditt uppdrag medan styrelseportalen håller koll på tider, aktiviteter och att-göra-uppgifter.

Supportcenter som trygghet

I vårt supportcenter finns guider och videoinstruktioner dygnet runt. Våra produktexperter finns tillgängliga och hjälper dig att lösa problem, komma igång och fördjupa din kunskap. Ställ en fråga och få snabbt svar av vårt supportteam i Stockholm.

Känn dig trygg i en styrelseportal med högsta säkerhet.

En styrelse hanterar känslig och affärskritisk information. Säkerhetsnivån i Boardeasers styrelseportal är den högsta för att du tryggt ska kunna hantera styrelsens data. Din styrelse får fullständig kontroll över distributionen. Allt görs på en säker och krypterad plattform, tillgänglig endast för de användare som du ger behörighet. Vi efterlever självklart GDPR.

En styrelseportal full av intelligens.

Dashboard för snabb överblick

I din personliga dashboard ser du snabbt status för samtliga möten och att-göra-uppgifter. Har du flera styrelseuppdrag? Byt enkelt mellan dina styrelser i menyn. Här får du uppdaterad information om vad som hänt i dina styrelser och vad som står på din att-göra-lista. Allt sammanfattat i en tydlig översikt.

Dashboard-styrelseportal
Dokumentarkiv

Säker dokument-och avtalshantering

Dokumentarkivet är utrustat med smart funktionalitet för att styrelsen ska ha kontroll på allt material, även över tid. Se all versionshistorik och vem som har läst vad. Med all dokumentation samlad i styrelseportalen kan nya ledamöter snabbt sätta sin in i styrelsens arbete.

Behörighetsnivåer ger kontroll över er information

I Boardeaser styrelseportal styr du enkelt vilken behörighetsnivå olika användare ska ha. Behörighetsfunktionen har anpassade nivåer från full behörighet till begränsad läsrättighet. Det är du och din styrelse som kontrollerar tillgången till er information.

Juridiskt bindande e-signering

E-signera styrelseprotokoll, avtal och dokument med BankID. Ni slipper tidskrävande pappershantering och signerade dokument sparas i ert arkiv med signeringscertifikat. Styrelseportalen hjälper dig att samla in de signaturer som krävs.

Mallar som sparar tid

Våra mallverktyg för dagordning, protokoll och kallelse effektiviserar mötesadministrationen. Vi föreslår standardfraser för en enhetlig och korrekt dokumentation. I Boardeaser Styrelseportal är det enkelt även för nybörjare att göra rätt!

Styrelseutvärdering

Hantera er styrelseutvärdering direkt i portalen med hjälp av mallar. Enkelt att skapa, distribuera och sammanställa.

iPad/iPhone App

Vår app förenklar förberedelsen inför nästa möte. Ständig åtkomst till alla styrelsedokument i din iPad eller iPhone.

Säkra videomöten

Gör ert styrelsemöte tillgängligt via säker videolänk. Videofunktionen i Boardeaser är helt webbaserad – inget program krävs.

Det ingår när du köper vår styrelseportal.

Fri support

Ställ en fråga till vårt supportcenter i Stockholm och få svar samma dag.

Gratis utbildning

Anpassad utbildning av våra produktexperter ingår i alla abonnemang.

Hjälpcenter 24/7

Fri tillgång till vårt hjälpcenter med guider och videos – dygnet runt. 

Utveckla din styrelsekunskap.

LÄR DIG MER

Kunskapsguider

I vårt guidebibliotek erbjuder vi informativt material till stöd i din styrelsevardag. Självklart laddar du ner guiderna helt kostnadsfritt.

LÄR DIG MER

Styrelsequiz

Kan du vad ett styrelseproffs bör kunna? Prenumerera på Boardeaser Styrelsequiz och testa dina kunskaper. Skapa grupper och tävla mot dina kollegor och bekanta! 

LÄR DIG MER

Välkommen till vår blogg!

I vår blogg kan du läsa om tips, trender och nyheter inom styrelsearbete. Vi skriver också om bolagsstyrning i stort – välkommen!

Vad kostar en styrelseportal?

Boardeaser har abonnemang för föreningar och bolag i alla storlekar. Vår styrelseportal har en flexibilitet som gör att vi kan erbjuda anpassade produktpaket och priser. Allt för att möta behoven hos just din organisation. Kort sagt – du betalar bara för det din styrelse behöver.

Se våra prisexempel eller kontakta oss för en anpassad offert.

Vi visar dig vår styrelseportal – helt kostnadsfritt.

Boka ett videomöte med oss, så visar vi portalens funktioner och våra olika abonnemang. Helt kostnadsfritt och utan förbindelser! Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med förslag på tider.

Pär Haga, vd på Boardeaser

Pär Haga, Vd
+46 73 725 19 83
par@boardeaser.com