En styrelseportal för proffs – och nybörjare

Med Boardeaser Styrelseportal får alla i din styrelse stöd att arbeta på en hög, professionell nivå. Vår tjänst är full av intelligenta hjälpfunktioner som ser till att du kan fokusera på ditt ansvar som ledamot. Kort sagt – ett enklare och smartare sätt att bedriva styrelsearbete.

Styrelesportal

Vi hjälper dig från förberedelse till signerat protokoll

Vår styrelseportal ger dig snabbt överblick och kontroll på vad som förväntas av dig. Inför mötet får du stöd att läsa på och under mötet arbetar ni med protokoll och ansvarsfördelning direkt i portalen. Efteråt? Då påminner vi rätt ledamot så att justering, signering och beslut genomförs och följs upp i tid.

"Våra styrelser som använder Boardeaser Styrelseportal är väldigt nöjda. Både dagordningar och protokoll håller hög kvalitet och signeras digitalt."
Christian Bengtzelius
Föreningschef på Riksbyggen

Så ger vår styrelseportal överblick och full kontroll

Minimerar din risk

Som ledamot kan du bli personligt ansvarig för bolagets plikter. Vår styrelseportal är ett stöd att uppfylla ditt ansvar. Med allt samlat på en plats, är det lättare att vara påläst och insatt i verksamhetens situation. 

Med vår styrelseportal är du alltid uppdaterad

Styrelseportalen agerar assistent. Automatiska påminnelser och mallverktyg ser till att du alltid är uppdaterad och kan utföra ditt arbete enligt praxis. Du kan fokusera på ditt uppdrag medan styrelseportalen håller koll på tider, aktiviteter och att-göra-uppgifter.

Supportcenter som trygghet

I vårt supportcenter finns guider och videoinstruktioner dygnet runt. Våra produktexperter finns tillgängliga och hjälper dig att lösa problem, komma igång och fördjupa din kunskap. Ställ en fråga och få snabbt svar av vårt supportteam i Stockholm.

Halva priset för din BRF

Du vet väl att Boardeaser alltid erbjuder halva priset på vår styrelseportal för bostadsrättföreningar? Ett enkelt sätt att underlätta ert samarbete och introduktionen av nya ledamöter. 

Ni provar gratis en hel månad och har alltid tillgång till fri support och utbildningar.

”Nu kan vi se vilket material som är aktuellt och Boardeaser Styrelseportal uppmuntrar till att utföra sina uppgifter direkt, som att skriva protokoll under varje möte.”
Suzanne Sandler
Styrelseordförande, Håva AB

Hantera din data på ett tryggt och ansvarsfullt sätt i Boardeaser Styrelseportal

Vår molntjänst används av både banker och börsnoterade bolag, med rigida krav på IT-säkerhet. Säkerhetsnivån i Boardeaser är den högsta så att du tryggt kan hantera din organisations data. Vi efterlever självklart GDPR.

En styrelseportal full av intelligens

Snabb överblick förenklar dina förberedelser

I din personliga översikt ser du status för samtliga möten och att-göra-uppgifter. Har du flera uppdrag? Byt enkelt mellan dina styrelser i menyn. Vi underlättar inläsningen till varje möte i en tydlig förberedelsevy.

 

Dashboard-styrelseportal
Dokumentarkiv

Säker dokument-och avtalshantering

Dokumentarkivet är utrustat med smart funktionalitet för att styrelsen ska ha kontroll på allt material, även över tid. Se all versionshistorik och vem som har läst vad. Med all dokumentation samlad i styrelseportalen kan nya ledamöter snabbt sätta sin in i styrelsens arbete.

Behörighetsnivåer ger kontroll över er information

I Boardeaser Styrelseportal styr du enkelt vilken behörighetsnivå olika användare ska ha. Behörighetsfunktionen har anpassade nivåer från full behörighet till begränsad läsrättighet. Det är du och din styrelse som kontrollerar tillgången till er information.

Juridiskt bindande e-signering

E-signera styrelseprotokoll, avtal och dokument med BankID. Ni slipper tidskrävande pappershantering och signerade dokument sparas i ert arkiv med signeringscertifikat. Styrelseportalen hjälper dig att samla in de signaturer som krävs. Läs mer hos vår leverantör Assently.

Styrelseportalen har färdiga mallar som sparar tid

Våra mallverktyg för dagordning, protokoll och kallelse effektiviserar mötesadministrationen. Vi föreslår standardfraser för en enhetlig och korrekt dokumentation. I Boardeaser Styrelseportal är det enkelt även för nybörjare att göra rätt!

Styrelseutvärdering

Hantera er styrelseutvärdering direkt i portalen med hjälp av mallar. Enkelt att skapa, distribuera och sammanställa.

iPad/iPhone App

Vår app förenklar förberedelsen inför nästa möte. Ständig åtkomst till alla styrelsedokument i din iPad eller iPhone.

Säkra videomöten

Gör ert styrelsemöte tillgängligt via säker videolänk. Videofunktionen i Boardeaser är helt webbaserad – inget program krävs.

STEG-FÖR-STEG GUIDE​

Så lyckas du med ert strategiarbete!

Styrelseproffset Petra Palmgren Lindwall visar hur ni i 9 steg gör för att lyckas med ert strategiarbete. Hur ni kan gå från vision till verklighet genom en framgångsrik strategi.

Prisvärda abonnemang

Vi har abonnemang för föreningar och bolag i alla storlekar. Vår styrelseportal har en flexibilitet som gör att vi kan erbjuda anpassade priser. Kort sagt – du betalar bara för det din styrelse behöver.

Behöver du ett verktyg för ditt styrelsearbete?

Boka en demo och prova Boardeaser Styrelseportal i 30 dagar – helt utan kostnad!

Vill du veta mer om hur vår tjänst kan hjälpa dig i ditt styrelsearbete? Boardeaser är en komplett styrelseportal som digitaliserar alla delar i styrelsearbetet så som dagordning, kallelse, e-signering och beslutsuppföljning.

Under en demo får du:

  • en skräddarsydd genomgång av portalen
  • svar på dina frågor från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår tjänst i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs mer i vår blogg