Ta kontroll och bli en proaktiv CFO.

Vill du ha full kontroll över din finansiella data och förenkla ditt rapporterings- och styrelsearbete? Våra verktyg för rapporteringkoncernkonsolideringstyrelsearbete och bolagsstyrning samlar all information på ett ställe och ger insikter för att fatta strategiska beslut.

Upplev hur vår plattform effektiviserar ditt arbete och gör dig proaktiv istället för reaktiv. Var steget före och säkerställ att din finansiella förvaltning är effektiv – och framtidssäker.

For-vem-CFO

Har du verktyg för att agera snabbt och strategiskt?

Som CFO har du en central roll i företagets utveckling. Ansvaret sträcker sig ofta från att säkerställa finansiell kontroll till att driva strategisk tillväxt.

Vi förstår att du som CFO ständigt står inför pressen att leverera tillförlitliga rapporter och finansiella prognoser, samtidigt som du ska hantera komplexa dataströmmar och se till att företaget följer regelverken. I en snabbrörlig affärsmiljö är det avgörande att ha rätt verktyg för att samla och analysera data effektivt.

Allt fler framgångsrika CFO:er använder sig av avancerade digitala verktyg för att få den insikt och överblick som krävs för att kunna agera proaktivt och fatta strategiska beslut i rätt tid.

Så kan våra verktyg stötta dig att bli mer proaktiv.

Högre effektivitet

I vår plattform kan du samla och automatisera tidskrävande arbete som rapportering, budget, prognos och styrelsearbete. 

Snabbare beslutsprocesser

Med smidiga flöden och överblick på er information, underlättar vår plattform era beslutprocesser och ger en ökad affärsagilitet. 

Säkrare datahantering

Boardeaser är en säker molntjänst med rigid IT- och användarsäkerhet där du tryggt kan hantera bolagets finansiella data och formalia. 

"Jag kan definitivt rekommendera Boardeaser. Jag uppskattar enkelheten och effektiviteten som verktyget ger oss. Vi har fått jättebra hjälp med att sätta upp vår struktur och process för konsolidering och rapportering."
digitalt verktyg för ekonomiarbete och rapportering
Anders Bergström
Ekonomichef på Sacci

Ta kontroll med Boardeaser.

Våra digitala verktyg är utvecklade för att stötta dig i ditt uppdrag. Använd bara de verktyg du behöver eller nyttja hela plattformen för ett sömlöst samarbete mellan din ledning och er styrelse. 

Effektiv rapportering med tillförlitlig data.

Vi automatiserar din rapportering genom att läsa in data direkt från ert bokföringssystem till ditt konto i Boardeaser. Du slipper manuellt arbete i kalkylark och minimerar risken för mänskliga misstag.

Månadens siffror visualiseras som grafer och tabeller i dina dashboards och rapportmallar så att du snabbt får överblick och insikt i bolagets situation. Du väljer vilken data styrelsen ska få ta del av och när.

Boardeaser är integrerat med alla vanliga ekonomisystem.

 

" Visualiseringen gör att alla snabbt förstår hur situationen ser ut. Diskussionerna är nu på en helt annan nivå, vi diskuterar saker som tidigare inte ens var möjligt."
TEG
Per Vinberg
Vd och styrelseordförande för koncernen TEG

Smidig konsolidering och koncernrapportering.

Med Boardeaser Koncern får du ett modernt arbetssätt med konsolidering, koncernrapportering och koncernårsredovisning – i samma tjänst. I vår tjänst kan du smidigt konsolidera varje månad (!) och vara trygg i att du har ett genomarbetat underlag inför koncernårsredovisningen.

Ett smidigare sätt att förbereda styrelsemötet.

Med Boardeaser Styrelseportal får du stöd att förbereda styrelsemötet på ett effektivt och professionellt sätt. Ledning och styrelse får en tydlighet i ert arbete som gör det enklare att förbereda och fatta beslut.

Dokumenthantering på ett smartare och säkrare sätt.

För att undvika att slarv blir till lag- eller regelbrott är det viktigt att säkerställa ordningen på bolagets dokument- och avtalshantering. Boardeaser Bolagsstyrning är intelligenta verktyg för att strukturera, underhålla och hantera era dokument och avtal på ett säkert sätt.

Därför ska du välja Boardeaser som digital partner.

Marknadens enda helhetslösning

Med Boardeaser får du allt du behöver för din verksamhetsstyrning i en och samma plattform. Vi erbjuder marknadens enda helhetslösning för styrelsearbete, rapportering och bolagsstyrning.

Innovativ teknik – med expertstöd

Vårt team Professional Services består av kunniga produktexperter, utbildade i redovisningsekonomi. Vi finns med dig och ditt team hela vägen så att ni får maximal nytta av våra verktyg.

 

Säker arbetsmetod

Vår plattform erbjuder ett säkert arbetssätt för att hantera ditt bolags data. Med säker inloggning, behörighetskontroll och strukturerade digitala flöden kan ni arbeta på ett tryggare sätt.

Att vara kund hos oss

Vi är med dig hela vägen.

Vi vet att det kan vara tidskrävande att komma igång med digitala verktyg. För att du ska få en smidig uppstart och maximalt värde av Boardeaser, finns vi med dig genom hela din resa. Vår kundservice erbjuder implementationstöd, kostnadsfri support och utbildningar. Det ska vara tryggt att bli kund hos oss. 

“Rapporteringslösningen kommer att hjälpa våra dotterbolag med uppföljningen och vi har fått en robust lösning för koncernkonsolideringen.

Camilla Wolff, Group Financial Controller på Navigo Invest

Boka demo och testa våra verktyg

gratis i 30 dagar

Under en demo får du bland annat: 

  • en genomgång av vår plattform och hur den kan stötta just dig och ditt företag.
  • se hur automatiserad rapportering fungerar.
  • svar på dina frågor och funderingar.
  • tips på hur du kan jobba smartare istället för hårdare.

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta.

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer inom kort med förslag på tider

Skicka in formuläret för att boka en demo

Utveckla din kompetens med oss.

Guide

Så lyckas du med din koncernredovisning

John Valfridsson, specialist på koncernredovisning beskriver tydligt och pedagogiskt hur du gör steg för steg för att lyckas med din koncernredovisning och konsolidering.

Sysslar du med koncernrapportering och konsolidering är detta guiden du inte vill missa!