Smart vd-rapportering

Boardeasers verktyg för rapportering hjälper dig som vd eller CFO att generera relevanta och pedagogiska rapporter med några knappklick. Imponera på din styrelse samtidigt som du sparar värdefull tid.

Testa gratis och upptäck kraften i vårt rapportverktyg!

Vikten av insiktsfull och tydlig vd-rapportering

Som vd är det ditt ansvar att rapportera om verksamhetens utveckling till din styrelse. Ett ansvar som kan vara både tidskrävande och utmanande.

Styrelsen vill ofta se en skräddarsydd rapport som är anpassad efter de nyckeltal som de anser vara relevanta att diskutera. 

Sammanställningen är resurskrävande och och det är en utmaning att presentera resultat och trender på ett tydligt sätt – som hela styrelsen förstår. 

Här kan du läsa mer om du skriver en bra vd-rapport.

Vårt verktyg för vd-rapportering

Boardeaser har tagit fram ett verktyg som automatiserar din vd-rapportering. Vi läser in data direkt från bokföringen, oavsett vilket ekonomisystem ditt bolag har idag.

Månadens data visualiseras i grafer och tabeller som är lätta att tyda. Din styrelse från en omedelbar förståelse för organisationens situation och hur ni ligger till gentemot era uppsatta nyckeltal.

Du kan själv välja vad styrelsen ska få ta del av och när.

Detta får du med verktyget:

Vd-rapport med några knapptryck

Se trender och få insikter​

Du får bättre beslutsunderlag med en framåtriktad analys. Löpande analyser i pedagogiska dashboards, där du enkelt kan ta fram nya nyckeltal eller göra jämförelser med några knappklick. 

Minska risken för fel

Genom automatiserade processer minimerar du risken för fel och får spårbarhet i all din data.

Spara tid

Tiden du sparar på minskat manuellt arbete kan du istället lägga på analys och beslutsfattande.

Visualisera dina siffror

Våra pedagogiska visualiseringar gör att du snabbt får en överblick över det finansiella läget.

Därför ska du välja Boardeaser för din vd-rapportering

Enkelt att komma igång

En välstrukturerad onboardingprocess, gratis utbildning och support tillsammans med ett intuitivt gränssnitt gör det enkelt att komma igång och du slipper dyra konsultkostnader.

Flexibel rapportering

Vårt verktyg för vd-rapportering har en stor flexibilitet som gör att ni kan skapa skräddarsydda rapporter i det format som styrelsen efterfrågar.

Helhetslösning som underlättar

Med Boardeaser får du allt du behöver för din verksamhetsstyrning i en och samma plattform. Vi erbjuder marknadens enda helhetslösning för styrelsearbete, rapportering och governance – allt i samma säkra plattform.

Experthjälp tillgänglig för dig

Skulle du behöva hjälp så har vi ett team av erfarna experter med både styrelse -och ekonomisk bakgrund som förstår dina utmaningar samtidigt som de löser tekniken.

Hos oss finns gratis utbildning löpande varje vecka där du har möjlighet att få hjälp med just dina specifika frågor och problem från en av våra experter.

Du provar alltid helt kostnadsfritt

Hos oss har du alltid möjlighet att testa våra verktyg helt gratis i minst 30 dagar innan ni bestämmer er om detta är något för er.

GUIDE

Så lyckas du med din vd-rapportering!

Vill du veta hur du lyckas med din vd-rapportering? Ladda ned vår kostnadsfria guide som vi har tagit fram tillsammans med experten Jonas Forsberg som har lång erfarenhet av bolagsstyrning och rapportering.

Styrelse-TEG

” Visualiseringen gör att alla snabbt förstår hur situationen ser ut. Diskussionerna är nu på en helt annan nivå, vi diskuterar saker som tidigare inte ens var möjligt.”

Per Vinberg

Per är vd och styrelseordförande för koncernen TEG.

Vill du ta din vd-rapportering till en ny nivå?

Boka en demo – helt gratis och utan förbindelser.

Vill du veta mer om hur vår plattform kan hjälpa dig i ditt styrelse-, lednings- eller ekonomiarbete?

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av tjänsten
  • få veta hur du skapar en professionell vd-rapport på i minut (!)
  • svar på dina frågor och funderingar från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs mer i vår blogg