Vd-verktyget som boostar ditt arbete mot målen.

Vill du få bättre möjligheter att styra mot era mål och mer tid till att vara en närvarande ledare? Vi hör dig. Låt våra digitala verktyg för vd-rapportering, bolagsstyrning och styrelsearbete hjälpa dig att leverera på en högre nivå.

Skärmavbild 2024-04-19 kl. 13.38.50

Tufft att leva upp till krav och målsättningar?

Som vd förväntas du hantera en mängd olika uppgifter på hög nivå.

Ditt ansvar att rapportera om verksamheten, kommunicera rätt information till olika intressenter, hålla koll på avtal och dokument och samtidigt styra företaget i rätt riktning kan vara både tidskrävande och utmanande. Dessutom måste all information hanteras på ett säkert sätt.

Idag tar de flesta företagsledare hjälp av digitala verktyg för att snabbt få den överblick och insikt som krävs i ett snabbrörligt affärsklimat.

Så kan våra verktyg stötta dig och ditt företag

Snabbare beslutsprocesser

Med smidiga flöden och överblick på er information, underlättar vår plattform era beslutprocesser och ger en ökad affärsagilitet. 

Högre effektivitet

I vår plattform kan du samla och automatisera tidskrävande arbete som rapportering, avtalshantering och styrelsearbete. 

Säkrare datahantering

Boardeaser är en säker molntjänst med rigid IT- och användarsäkerhet där du tryggt kan hantera ditt bolags känsliga data och formalia. 

Mot målen med Boardeaser

Våra digitala verktyg är utvecklade för att stötta dig i ditt vd-uppdrag. Använd bara de verktyg du behöver eller nyttja hela plattformen för ett sömlöst samarbete mellan din ledning och er styrelse. 

Effektiv vd-rapportering för väl underbyggda beslut

Vi automatiserar din vd-rapportering genom att läsa in data direkt från ert bokföringssystem till ditt konto i Boardeaser. Månadens siffror presenteras som grafer och tabeller i dina dashboards och rapportmallar där du får överblick och insikt i bolagets situation.

Du väljer vilken data styrelsen ska få ta del av och när.

” Visualiseringen gör att alla snabbt förstår hur situationen ser ut. Diskussionerna är nu på en helt annan nivå, vi diskuterar saker som tidigare inte ens var möjligt.”

Per Vinberg, vd och styrelseordförande för koncernen TEG

Dokumenthantering på ett smartare och säkrare sätt

För att undvika att slarv blir till lag- eller regelbrott är det viktigt att säkerställa ordningen på bolagets dokument- och avtalshantering. Boardeaser Bolagsstyrning är intelligenta verktyg för att strukturera, underhålla och hantera era dokument och avtal på ett säkert sätt.

Struktur i styrelsearbetet för ett enklare beslutsfattande

Boardeaser Styrelseportal ger strukturen som krävs för ett strukturerat och professionellt styrelsearbete. Genom att sköta ert styrelsearbete i vår plattform skapas en tydlighet i ert samarbete som förenklar era beslutsprocesser.

Därför ska du välja Boardeaser som ditt vd-verktyg

Marknadens enda helhetslösning

Med Boardeaser får du allt du behöver för din verksamhetsstyrning i en och samma plattform. Vi erbjuder marknadens enda helhetslösning för styrelsearbete, rapportering och bolagsstyrning.

Innovativ teknik – med expertstöd

Behöver du hjälp? Vi har ett team av erfarna produktexperter med kompetens i både styrelsearbete och ekonomi. Vi förstår dina utmaningar samtidigt som vi löser tekniken.

 

Säker och tillförlitlig arbetsmetod

Vår plattform erbjuder ett säkert arbetssätt för att hantera ditt bolags data. Med säker inloggning, behörighetskontroll och strukturerade digitala flöden kan ni arbeta på ett tryggare sätt.

“Boardeaser ger oss struktur och tydlighet i våra styrelsemöten. Protokoll och rapportering samlas på samma ställe. Det har också blivit en plats där vi samlar våra avtal och dokument vilket gör det enklare för oss att hålla ordning.”

Peter Kruse, vd för Joylife

Boka demo och testa våra vd-verktyg

gratis i 30 dagar

En demo är kostnadsfri och helt utan förbindelser. Den tar ungefär en halvtimme och du får:

  • en genomgång av vår plattform och hur den kan stötta just dig och ditt företag.
  • se hur du skapar en vd-rapport på bara minuter.
  • svar på dina frågor och funderingar.
  • tips på hur du kan jobba smartare istället för hårdare.

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något och abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer inom kort med förslag på tider.

Fyll i formuläret för att boka en demo

Utveckla din vd-kompetens med oss

Guide

Så lyckas du med din vd-rapportering!

Vill du veta hur du lyckas med din vd-rapportering? Ladda ned vår kostnadsfria guide som vi har tagit fram tillsammans med experten Jonas Forsberg som har lång erfarenhet av bolagsstyrning och rapportering.