Nytt samarbete mellan Boardeaser och Jeeves ERP

Boardeaser kan nu stolt meddela att vi ingått ett nytt partnerskap med Jeeves med syftet att förenkla vardagen för alla våra gemensamma kunder. Kunderna till Jeeves kommer nu att få tillgång till alla våra smarta funktioner, som automatiserar och förenklar komplexa processer, säkert och helt molnbaserat.

Via integrationen kommer Jeeves kunder att snabbt, enkelt och helt automatiskt kunna skapa finansiella rapporter, konsolidera för koncern samt förenkla och underlätta alla delar i styrelsearbetet. Tidsbesparingar och en förenkling av hanteringen av dotterbolag, är några av de mest uppskattade fördelarna.

– Jeeves är en pionjär inom ekonomi och organisationers administration. Boardeaser kommer att kunna komplettera Jeeves väldigt väl och effektivisera arbetet för ekonomer, vd:ar och styrelsers på ett sätt som vi är mycket stolta över. Vi ser fram emot ett givande samarbete för alla parter, berättar Pär Haga, vd på Boardeaser.

Vad innebär samarbetet för Jeeves kunder?

För Jeeves kunder innebär det nya samarbetet att de får tillgång till Boardeasers produkter genom en integration till sitt Jeeves ERP.

Med Boardeaser förbättras planeringen, du kan på förhand veta att er bokslutsprocess är komplett och sammanhållen i Jeeves. Det möjliggörs att skapa rutiner kring koncernredovisningen och i ditt arbete mot styrelse och ledning.

Arbetet kan i förväg planeras och du vet med säkerhet att det blir rätt och inte tar mer tid än förväntat, man slipper också koncernredovisningen i Excel.

Egna erfarenheter präglar produktutvecklingen

– Medarbetarna hos Boardeaser har lång erfarenhet och har använt den frustration de själva upplevt genom sina respektive yrkesliv för att ta fram sina produkter. Detta faktum återspeglas i hur deras produkter är utformade, de är smarta och det finns ett tänk som fungerar rätt hela vägen, berättar Annika Näsman, Product Manager på Jeeves.

Som ekonom vet man hur det är vid varje bokslut som kräver legal rapportering och det oändliga arbete som pågår sena kvällar och helger. Det finns inte en ekonom som inte önskar att julledigheten borde flyttas vare sig man jobbar med hel- eller halvårsbokslut. För att inte glömma hur mycket man som ekonom uppskattar när de röda dagarna kring jul faktiskt inträffar på en helgdag så det inte skapar för mycket lediga dagar som äter upp bokslutsarbetet.

Samarbetet innebär att vi frigör tid för våra kunder

– Vi vill hjälpa våra kunder vid den sista fasen i bokslutsarbetet, själva koncernkonsolideringen som Jeeves nu har stöd för tillsammans med Boardeaser. Oavsett om du är ett koncernbolag eller inte ska allt arbete med förberedelser och framtagande av rapporter och material till företagets styrelse och ledning ske med ett par knapptryckningar.

Huvudsyftet med samarbetet är att våra kunder ska kunna frigöra tid och framför allt skapa en arbetsbelastning som inte blir så koncentrerad. Detta minskar stressen för ekonomerna och samtidigt ger det våra kunders ledning och styrelser riktigt bra beslutsunderlag, avslutar Annika.

Vi på Boardeaser ser mycket fram emot detta samarbete med Jeeves och vet att det kommer ge ett stort mervärde för deras kunder och sin tur deras ekonomiavdelningar.

Vill du förenkla din rapportering?

Nu kan du testa Boardeaser i 30 dagar utan kostnad!

Vi visualiserar din bokföring i tydliga tabeller och grafer som du snabbt sammanställer i skräddarsydda rapporter. Vårt molnbaserade verktyg är integrerat med alla vanliga ekonomisystem.

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av våra rapporteringsverktyg
  • svar på dina frågor från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar