Enklare än någonsin att förbereda bra styrelsemöten: höstens nyheter är här!

Drar du dig för att förbereda dig inför styrelsemöten? Har du en gnagande känsla av att säkerheten kring din organisations viktiga dokument inte sköts optimalt? Då har vi spännande nyheter för dig! Boardeaser Styrelseportal har just lanserat två smarta funktioner som kommer att förändra hur du arbetar inför styrelsemöten och sköter er dokumenthantering.

Mötesöversikt för smidiga förberedelser

Vi förstår vikten av att vara optimalt förberedd för dina styrelsemöten. Därför har vi introducerat den efterlängtade funktionen “Mötesöversikt” som kommer att göra förberedelserna till dina möten mycket smidigare. Tänk dig att ha allt du behöver på ett ställe, i en överskådlig meny, varje gång du har ett möte på agendan. Så, hur fungerar det?

 • Allt på ett ställe: Varje kommande möte har nu sin egen Mötesöversikt. Här kan du enkelt hitta och förbereda dig genom att få tillgång till allt du behöver. Det inkluderar t.ex. tidigare mötesprotokoll, den aktuella dagordningen, beslutsuppföljning, bifogade rapporter, listan över kallade och mötesbilagor. Du kan också se vem som tagit del av vilket material.

 • Förberedande dialog: Nu kan du också interagera direkt i Mötesöversikten. Har du frågor eller kommentarer som är relevanta för mötet? Skriv dem där och alla kallade deltagare kan se och svara. Detta möjliggör förberedande diskussioner och ger er möjlighet att reda ut eventuella frågetecken i förväg.

 • Bättre agenda, bättre möten: Genom att förbereda dig med Mötesöversikten kan du säkerställa att mötet håller sig fokuserat och produktivt. Du kan också följa med och kommentera på bilagor direkt från översikten. Detta sparar tid och ger alla möjlighet att vara fullständigt förberedda.

 • Anpassad tillgänglighet: Oavsett om du föredrar att använda en dator, läsplatta eller mobil, så är Mötesöversikten utformad för att vara responsiv och användarvänlig på alla enheter.

Här kan du lära dig mer om vår mötesöversikt och hur den fungerar i praktiken.

Lättare att skydda dina viktiga dokument​

Med Boardeaser Styrelseportal är du redo att ta din styrelseverksamhet till en ny nivå. Säkerhet, effektivitet och användarvänlighet är i fokus, och vi är stolta över att vara i framkant när det gäller att erbjuda innovativa lösningar för styrelsearbete. 

Så varför inte testa våra nya funktioner och upptäcka hur de kan förbättra din arbetsdag? Vi är övertygade om att du inte kommer att bli besviken! Här testar du gratis i 30 dagar.

När det kommer till organisationens styrande, sekretessbelagda eller affärskritiska dokument är säkerheten avgörande. Med vår senaste uppdatering kan du få kontroll över vem som har behörighet att komma åt ditt material. Vad innebär då detta?

 • Individuell kontroll: Nu kan du skapa privata mappar och styra vem som ska ha tillgång till vilket material. Administratörer kan skapa mappar och ange exakt vilka som ska ha tillgång till dem. Och om behoven ändras, kan behörigheter enkelt anpassas i efterhand.
 • Flera nivåer av behörighet: Sedan tidigare kan du definiera tre typer av behörigheter på övergripande nivå; Administratör, Observatör eller Begränsad. På detta sätt kan du säkerställa att endast de personer som verkligen behöver åtkomst har det, vilket är avgörande för att skydda känslig information.

Exempel på dokument som bör ha begränsad tillgänglighet:

 • Anställningsavtal
 • Företagets strategidokument
 • Dokument med personuppgifter 
 • Känslig företagsdata
 • Kundkontraktsdetaljer

Här kan du lära dig mer om vår funktion för privata mappar.

Boka demo idag och testa vår tjänst i 30 dagar utan kostnad!

Helt gratis och utan krav

Vill du veta mer om hur vår plattform kan hjälpa dig i ditt styrelse-, lednings- eller ekonomiarbete?

Under en demo får du bland annat: 

 • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
 • svar på dina frågor och funderingar från en av våra experter
 • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar