3 poddar styrelseproffset inte får missa

Tyst på hemmakontoret? Här är tre poddar om styrelsearbete som ger dig kloka insikter om styrelsejobbet, ledarskap och beslutsfattande.

1. Styrelsesnack

Malin Persson och Petra Palmgren Lindwall arbetar båda professionellt som styrelsearbetare. Med denna podcast vill dom aktiv delta i samtalet om dagens och framtidens styrelsearbete och styrning av bolag. Malin och Petra kommer bjuda in intressanta gäster, som kommer ge dig som lyssnare, olika perspektiv, insikter och möjlighet till reflektion.

Lyssna på Styrelsesnack här.

2. Styrelsepodden

Styrelsepodden lyfter styrelsens betydelse och förmedlar strategisk kunskap som du direkt kan omsätta i praktisk handling. Podden ger nya perspektiv på hur du kan utveckla din styrelse och ditt företag.

Lyssna på Styrelsepodden här.

3. Competitive Edge / Konkurrenskraft

Konkurrenskraft ser på framtidens beslutsfattande, verksamhetsstyrning och ledarskap ur olika spännande perspektiv. Med Robin Askelöf, CMO på techbolaget Hypergene.

Lyssna på Konkurrenskraft här.

Trevlig lyssning!

Behöver du ett verktyg för ditt styrelsearbete?

Boka en demo och prova Boardeaser Styrelseportal i 30 dagar – helt utan kostnad!

Vill du veta mer om hur vår tjänst kan hjälpa dig i ditt styrelsearbete? Boardeaser är en komplett styrelseportal som digitaliserar alla delar i styrelsearbetet så som dagordning, kallelse, e-signering och beslutsuppföljning.

Under en demo får du:

  • en skräddarsydd genomgång av portalen
  • svar på dina frågor från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår tjänst i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar