Boardeaser och GARP samarbetar

Garp affärssystem i nytt partnerskap med Boardeaser

Vi kan nu stolt meddela att vi ingått ett nytt partnerskap med Garp Affärssystem med syftet att förenkla vardagen för alla deras kunder. Garps kunder kommer nu snabbt, enkelt och helt automatiskt kunna skapa finansiella rapporter, konsolidera för koncern samt förenkla och underlätta alla delar i sitt styrelsearbete.

Vad innebär samarbetet för Garps kunder?

För Garps kunder innebär det nya samarbetet att de får tillgång till Boardeasers alla produkter genom att exportera verifikationer via SIE-export i Garp och läsa in dem i Boardeaser. Garps kunder kommer att förbättra sin planering och veta i förväg att bokslutsprocessen är komplett och sammanhållen i Garp. De kommer att få möjlighet att skapa rutiner kring koncernredovisningen och sitt arbete mot styrelsen och ledning.

Arbetet kommer att planeras bättre och de kommer att slippa koncernredovisningen i Excel.

Så säger Garp om samarbetet

– Vi vill hjälpa våra kunder vid den sista fasen i bokslutsarbetet, själva koncernkonsolideringen, och det är detta som Garp nu har stöd för tillsammans med Boardeaser.

Oavsett om du är ett koncernbolag eller inte, ska arbetet med förberedelser och framtagande av rapporter och material till företagets styrelse och ledning ske med ett par knapptryckningar. Huvudsyftet med samarbetet är att våra kunder ska kunna frigöra tid och framför allt skapa en arbetsbelastning som inte blir så koncentrerad.

Detta minskar stressen för ekonomerna och samtidigt ger det våra kunders ledning och styrelser riktigt bra beslutsunderlag. 

Vi på Garp ser mycket fram emot detta samarbete och vet att det kommer ge ett stort mervärde för våra kunder och deras ekonomiavdelningar, berättar Anneli Andersson, Senior Product Manager på Garp.

Boka demo idag och testa vår tjänst i 30 dagar utan kostnad!

Helt gratis och utan krav

Vill du veta mer om hur vår plattform kan hjälpa dig i ditt styrelse-, lednings- eller ekonomiarbete?

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
  • svar på dina frågor och funderingar från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar