nyhet samarbete mellan Boardeaser och Accountec

Boardeaser inleder samarbete med Accountec.

Förenklar vardagen för landets alla ekonomibyråer!

Med stolthet presenterar vi vårt nya samarbete med Accountec och deras framgångsrika webbaserade Byråportal, skräddarsydd för ekonomibyråer. 

Via Accountec Byråportal kan er byrå samla alla era kunder på ett och samma ställe– Ni delar enkelt information med alla era kunder i samma plattform – oavsett vilket ekonomisystem ni använder.

Vi har skapat en kraftfull, sömnlös integration mellan Boardeaser och Accountec som vi kallar ”Accountec Reports”.

Med Accountec Reports kan du med några knappklick generera relevanta och pedagogiska rapporter med pedagogiska och snygga grafer, nyckeltal och tabeller. Ni kan även få budgetförslag och automatiska jämförelser med utfall mot budget. Genom vår integration mot bl.a. Fortnox så kan ni synka data med ett knappklick.

Era medarbetare kommer enkelt åt, och administrerar Boardeaser´s alla funktioner samt alla andra system ni arbetar i mot kund. På samma sätt loggar kunden in och kommer åt alla sina system. 

Accountec Reports är ett fantastiskt verktyg för de byråer som vill ligga i framkant i sin digitalisering och använda vassa och lättförståeliga rapporter i sin rådgivning mot kund. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Accountec-teamet.

Läs mer om Accountec Byråportal här: accountec.se eller kontakta oss på Boardeaser om du vill veta mer om våra tjänster eller för att boka en kostnadsfri demo.

Boardeaser har skapat lösningar som gör det möjligt för er redovisningsbyrå att öka konkurrenskraften. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur våra verktyg kan hjälpa er och era kunder. Logga in eller registrera dig gratis för att testa Boardeasers analys- och rapporteringsverktyg.

Läs fler artiklar