Björn Lundén och Boardeaser inleder samarbete

Boardeaser inleder samarbete med program- och kunskapsleverantören Björn Lundén. Björn Lundéns kunder kan nu automatisera sin rapportering och koncernkonsolidering – med stora tidsvinster. Vad innebär samarbetet för Björn Lundéns kunder?

Kunderna kan enkelt koppla ihop Boardeaser med BL Bokföring tack vare en färdig integration. När kopplingen gjorts, visualiseras bokföringen i Boardeaser. Över 400 färdiga grafer och tabeller finns då redo att sammanställas i tydliga rapporter. Tidsvinsten är betydande och en rapport kan göras på bara en minut.

Redovisningskonsulter kan hantera alla kunder i samma, överblickbara adminpanel. Rapporterna anpassas enkelt för varje kund och uppdateras med knappklick varje månad. För en redovisningsbyrå erbjuder systemet flera fördelar, bland annat:

  • Snabbt att skapa budget och prognos enligt kundens önskemål 
  • Kraftfull men enkel koncernkonsolidering
  • Utrymme för fler fakturerbara timmar
  • Smidig merförsäljning med tilläggstjänster i samma portal

– Det känns fantastiskt bra att vi nu kan erbjuda våra kundbyråer en integration mot Björn Lundén som i det närmsta eliminerar det tidsödande arbetet med koncernkonsolidering, menar Ulf Bokelund Svensson, vd på Björn Lundén

Kunskapstung partner passar Boardeasers strategi

Björn Lundén är en etablerad kunskapsförmedlare. Det gör företaget till en särskilt passande partner för Boardeaser, vars strategi är att utveckla produkter i nära dialog med experter och erfarna professionella. 

– Att ha en samarbetspartner med ett kunskapskapital som Björn Lundén passar oss utmärkt. Boardeasers produkter bygger på kunskap från kunder och partners. Det är så vi kan göra nytta i deras vardag på riktigt, menar Pär Haga, vd på Boardeaser.

Läs mer om integrationen här

Vill du veta hur du kan förenkla din rapportering?

Nu kan du testa Boardeaser i 30 dagar utan kostnad!

Vill du veta mer om hur vår plattform kan hjälpa dig i ditt styrelse-, lednings- eller ekonomiarbete?

Vi visualiserar era siffror i tydliga tabeller och grafer som snabbt kan sammanställas i skräddarsydda rapporter. Vårt molnbaserade verktyg är integrerat med alla vanliga ekonomisystem.

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
  • svar på dina frågor från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Skicka in formuläret för att boka en demo

Vi återkommer inom kort med förslag på tider för en demo.