Boardeaser Di Gasell 2022

Di Gasell till SaaS-bolaget Boardeaser – stark tillväxt utan riskkapital

Med affärsidén att skapa en helhetslösning för bolagsstyrning har Boardeaser växt med cirka 70-100 procent årligen. Helt organiskt och utan externa investeringar. Efter fyra år av stark tillväxt har SaaS-bolaget nu uppfyllt de högt ställda kraven för att utses till Di Gasell 2022.

Dagens Industri utser varje år Sveriges snabbast växande företag. Endast en procent av landets aktiebolag uppfyller de högt ställda kraven på tillväxt och sund ekonomi. Den här gången har alla pristagare dessutom vuxit under två år med pandemi – och samtidigt varit lönsamma.

Boardeaser grundades 2015 av en ägargrupp som såg stora nyttor i digitalisering av bolagsstyrning. Idag erbjuder bolaget en marknadsunik molntjänst för just detta. I helhetslösningen ingår automatiserad rapportering, koncernkonsolidering, styrelseportal och governance. SaaS-bolaget riktar sig till hela ekosystemet kring bolagsstyrning, med fokus på styrelse och ledning. 

Kundnära lösningar – nyckeln till solid tillväxt

Bolaget utvecklar sina lösningar i nära samarbete med kunder och partners. Syftet är att integrera kunskap och att ständigt ha den faktiska nyttan i fokus. Det menar man är nyckeln till att bolaget lyckats etablera sina produkter utan riskkapital eller stor marknadsföringsbudget.

– Med begränsad marknadsföring har det varit en nyckelfaktor att produkterna har styrkan att sprida sig själva genom rekommendationer. Med starka produkter kan vi hålla en mycket låg kundanskaffningskostnad, vilket vi är stolta över,  säger Pär Haga, medgrundare och vd för Boardeaser.

Utstickare som SaaS-bolag

Boardeaser har en operativt verksam ägargrupp, alla med genuint intresse för nyttorna i digitalisering och automatisering av bolagsstyrning. Ägargruppen lever som de lär med hög effektivitet och kostnadsmedvetenhet.

– Det absolut viktigaste för att lyckas som SaaS-bolag är att leverera marknadens bästa produkter. För det krävs djup förståelse för kunden och ett genuint intresse att bidra till deras affärsmål. Vi har genomfört över fyra tusen personliga kundmöten de här sju åren vilket gett oss oersättlig kunskap att bygga våra lösningar på, menar Pär.

Stor potential till fortsatt tillväxt

Som vd har Pär Haga tilltro till fortsatt stark tillväxt för bolaget. Det tack vare potentialen i den breda produktportföljen och möjligheten att paketera dem för nya målgrupper.

– Vi har möjlighet att förvärva kunder från väldigt många håll och har bara börjat nosa på potentialen i spridningen av våra lösningar, avslutar Pär. 

Boardeaser tilldelades priset den 17:e oktober, under den gala Dagens Industri arrangerat för Stockholmsregionen.

Boka demo idag och testa vår tjänst i 30 dagar utan kostnad!

Helt gratis och utan krav

Vill du veta mer om hur vår plattform kan hjälpa dig i ditt styrelse-, lednings- eller ekonomiarbete?

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
  • svar på dina frågor och funderingar från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar