ÖKA CHANSEN TILL HÖGRE BOLAGSVÄRDE

Helhetslösningen för professionell bolagsstyrning

Boardeaser erbjuder en komplett lösning med digital styrelseportal, rapportering och compliance. Vi effektiviserar det löpande arbetet och automatiserar er rapportering – ni får förutsättningar för bättre beslut och mer tid till strategiskt bolagsbyggande. 

Blå prickar

EFFEKTIVISERA DET LÖPANDE STYRELSEARBETET

Digital styrelseportal

Boardeasers styrelseportal effektiviserar alla delar av styrelsearbetet. Smarta funktioner, tydlig mötesprocess och lättarbetat gränssnitt sparar er värdefulla arbetstimmar.

VD-RAPPORT PÅ EN MINUT

Snabb rapportering till styrelse och investerare

Automatisera och höj kvaliteten på rapportering till styrelse och investerare. Vd och CFO sparar värdefull tid och styrelsen får lättillgänglig insyn i bolagets utveckling.

diagram

REDO FÖR DUE DILIGENCE

Ordning på dokument och avtal

Med Boardeaser strukturerar och samlar ni enkelt de dokument och avtal som bör finnas på plats vid en DD.  Våra hjälpfunktioner ger stöd att säkerställa att allt finns på plats och påminner er när uppdateringar bör göras.

Digitalt stöd för compliance

Boka gratis demo

Boka gärna en kostnadsfri demo för att få inblick i hur vi kan effektivisera och höja kvaliteten på ditt arbete. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med förslag på tider.

Porträtt, Pär Haga Boardeaser

Pär Haga

Vd

+46 73 725 19 83
par@boardeaser.com

Boardeaser använder cookies för du ska få den bästa möjliga upplevelse på vår webbplats.
Läs mer om cookies och hur du kan neka till användningen av dem.