Ordning på dokument och avtal

Boardeaser hjälper er att strukturera dokumentation som krävs för att efterleva lagar och regler. Med automatiska påminnelser håller ni alla dokument och avtal aktuella. Dessutom kan ni distribuera information internt och externt – på ett IT-säkert sätt.
Omilon-logga-sv
Fastighetsagarna-logga-sv
Spiltan-invest-logga
svart Logo Riksbyggen
Fotografiska
skanska
Avtalshantering i Boardeaser

Full kontroll – mindre risk.

Alla bolag är ålagda att upprätta strukturer för att förebygga lag- och regelöverträdelser. Saknas viss dokumentation kan det innebära stora risker inte bara för organisationen utan även för styrelsen som är ytterst ansvarig.

Vi gör det enkelt att leva upp till externa och interna krav.

Fri support

Ställ en fråga i vårt supportcenter och få svar samma dag.

Gratis utbildning

Anpassad utbildning av våra produktexperter ingår i alla abonnemang.

Hjälpcenter 24/7

Fri tillgång till vårt hjälpcenter med guider och videos – dygnet runt. 

Högre bolagsvärde.

Ordning och reda signalerar att din organisation är välskött. Det minskar riskerna för alla inblandade men höjer också ert bolagsvärde. Med god struktur och regelefterlevnad är ni alltid redo för en due diligence vid ett eventuellt förvärv.

Verktygen i Boardeaser hjälper er att strukturera de dokument och avtal ni bör ha på plats – redo att delas med t.ex. potentiella köpare, ägare eller revisor. Dessutom får ansvariga stöd att hålla allt aktuellt.

Full kontroll med smarta funktioner.

Compliance – intelligent checklista

Skräddarsy enkelt er checklista utifrån våra förslag. Lista alla dokument och avtal som måste finnas och hållas uppdaterade. Ange sedan livslängd och ansvarig.
Med allt på plats har ni riskreducerat och gjort er redo för Due Diligence.

Avtalshantering

Samla in och arkivera avtal från er organisation på en strukturerad plats. Välj metadata som start- och slutdatum, få påminnelser, kategorisera och mycket mer. Allt på en säker plats – ständigt redo att distribueras till intressenter.

Digital aktiebok

Enligt aktiebokslagen måste styrelsen upprätta en aktiebok med förteckning över aktier och aktieägare. Vår intelligenta e-aktiebok gör det enkelt! Aktieboken finns alltid uppdaterad och i pdf-format, redo att distribueras till intressenter. Tydlig överblick över aktieägande och bolagets ägarförhållande.

E-signera årsredovisning

Vi erbjuder en smidig process för att e-signera årsredovisning och bolagsstämma, på ett korrekt sätt. Spara tid och underlätta för styrelsen!

Hantera er data i en trygg och säker IT-miljö.

Boardeasers plattform används av både banker och börsnoterade bolag, med rigida krav på IT-säkerhet. Säkerhetsnivån i Boardeaser är den högsta för att ni tryggt ska kunna hantera er data. Vi efterlever självklart GDPR.

Boka demo idag och testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad!

Helt gratis och utan krav

Vill du veta mer om hur vår plattform kan hjälpa dig i ditt styrelse-, lednings- eller ekonomiarbete?

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
  • svar på dina frågor och funderingar från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Vi återkommer inom kort med förslag på tider för en demo.