Digital aktiebok

Nyhet: Digital aktiebok

Med Boardeaser Shareholder upprättar du enkelt en digital aktiebok som följer lagkraven. Hela styrelsen får tillgång till en säker och ständigt aktuell aktiebok med tydlig cap table, ägarlista och transaktionshistorik. 

I den digitala aktieboken kan du lägga in aktuella ägare direkt för att snabbt få aktieboken på plats. Ladda upp en eller flera tidigare aktieböcker för att komplettera underlaget. För komplett historik anger du tidigare transaktioner från bolagets bildande och framåt.

Varför välja en digital aktiebok?

Aktieboken sköter uträkningarna av ny fördelning vid försäljning, split eller fondemission. E-signera aktieboken för bekräftelse. Ägarlista, cap table och transaktionshistorik kan exporteras som pdf och excel-fil.

  • Alltid tillgång till aktuell aktiebok
  • Cap table med fördelning av ägarandelar och röster
  • Fullständig transaktionshistorik
  • Lätt att uppdatera vid varje transaktion
  • Stödjer olika aktieserier och preferensaktier

Läs mer om hur du hanterar aktieboken här.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skriv ut

Boardeaser använder cookies för du ska få den bästa möjliga upplevelse på vår webbplats.
Läs mer om cookies och hur du kan neka till användningen av dem.