Danske Bank bjuder in till webinar om Boardeaser

Danske Bank bjuder in till webinar om Boardeaser

Har du verktygen för ditt företags tillväxtresa? Med ett professionellt styrelsearbete och löpande uppföljning av ditt företags finansiella status, kan kontrollen över utvecklingen av ditt företag öka. Välkommen till ett webinar om Boardeaser – en molntjänst som kan förenkla vardagen för styrelse och ledning.

Boardeaser erbjuder en styrelseportal som ger dig ökad kontroll. Med smarta hjälpfunktioner som påminnelser om mötestider, att-göra-uppgifter och avtal som löper ut, kan du undvika att glömma något viktigt. Har du fler styrelseuppdrag att hålla reda på? Då kan du hantera alla styrelseuppdrag i en och samma plattform.

Boardeasers finansiella verktyg kan förenkla din bolagsstyrning genom automatiserad rapportering och koncernkonsolidering. 

  • Kontroll på styrelsearbetet 
  • Snabb ekonomisk översikt – direkt från din bokföring
  • Konsoliderade och skräddarsydda rapporter

Danske bank samarbetar med Boardeaser som är en molntjänst med styrelseportal, rapportering, koncernkonsolidering och governance – i samma plattform. Som företagskund hos oss erbjuder vi dig tjänsterna hos Boardeaser till ett förmånligt pris.

Läs mer om vårt samarbete med Danske Bank här >

Vill du veta hur du kan förenkla din rapportering?

Nu kan du testa Boardeaser i 30 dagar utan kostnad!

Vill du veta mer om hur vår plattform kan hjälpa dig i ditt styrelse-, lednings- eller ekonomiarbete?

Vi visualiserar era siffror i tydliga tabeller och grafer som snabbt kan sammanställas i skräddarsydda rapporter. Vårt molnbaserade verktyg är integrerat med alla vanliga ekonomisystem.

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
  • svar på dina frågor från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Skicka in formuläret för att boka en demo

Vi återkommer inom kort med förslag på tider för en demo.