Account Manager.

Vi söker en serviceinriktad ekonom som vill bidra till vår- och våra kunders resa framåt.

Om tjänsten
I rollen som Account Manager kommer du vara ett stöd till supportavdelningen och bli specialist inom en rad områden som exempelvis koncernkonsolidering, rapportering och finansiell analys. Du kommer arbeta med många olika företag och koncerner inom olika branscher, storlekar och komplexitet. Dina primära arbetsuppgifter är att hjälpa kunder komma igång med de tjänster kring koncernredovisning och ekonomirapportering som de har beställt. Du kommer även vara delaktig i produktutvecklingen utefter kundernas behov och önskemål samt arbeta med merförsäljning.

Om dig
För att bli framgångsrik i rollen är du troligtvis utbildad civilekonom och har tidigare arbetat med redovisningekonomi eller jobbar idag som controller. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av rapportering till styrelser och inverterare, arbetat med koncernrapportering, utländsk redovisning eller Due Diligence-processer.

Som person är du lösningsorienterad och har ett stort intresse för system. Du är utåtriktad, kommunikativ och brinner för att effektivisera och automatisera processer. Vidare behöver du trivas att arbeta i en föränderlig miljö och vara anpassningsbar och flexibel när det gäller organisation och struktur.

Vad vi erbjuder
Boardeaser är ett entreprenörsdrivet företag med kontor i centrala Stockholm och Linköping. Du kommer få bli en del av ett tajt och engagerat medarbetargäng. Bygga din kunskap om hur olika typer av bolag jobbar med ekonomistyrning, rapportering, konsolidering m.m. Arbeta direkt mot vd och CFO i stora och små bolag. En flexibel arbetsvardag med kontorsplats och distansjobb när det passar.

Om Boardeaser
Boardeaser AB driver sedan 2016 en innovativ SaaS-tjänst för bolagsstyrning. Våra användare är styrelsemedlemmar och ledningsgrupper. Tjänsten erbjuder verktyg för konsolidering, styrelsemöten, ekonomisk rapportering, analys, compliance och dokumentlagring. Vi har idag drygt 20 000 användare och Boardeaser har på några år blivit ett centralt verktyg för ca 4 000 styrelser i Sverige, flera av dem börsnoterade. Idag har Boardeaser ett 30-tal anställda och är en del av Fortnox Group sedan mars 2024. Vi är ett entreprenörsdrivet och engagerat företag med kontor i centrala Stockholm och Linköping. För ytterligare information se www.boardeaser.com

Om tjänsten
Start: Snarast möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Placering: Linköping (centralt)

Välkommen med din ansökan