Förinspelade utbildningar med Boardeaser

Välkommen till våra förinspelade utbildningar. En av våra specialister visar hur du drar nytta av våra verktyg på bästa sätt. Kom för att bara lyssna in eller passa på att ställa dina frågor.

Allt du behöver är en webbläsare. Efter utbildningen kommer du att förstå möjligheterna i Boardeaser och hur du kan dra nytta av dem. Du får se hur du kan förenkla och automatisera ditt arbete. Vår specialist bjuder på värdefulla tips och svarar på dina frågor.

Förinspelade utbildningar – helt kostnadsfritt​

Styrelseportal

Upptäck hur digitalt styrelsearbete underlättar samarbetet mellan er i styrelsen. Steg-för-steg går vi igenom hur hela mötesprocessen går till i Boardeaser, från kallelse till signerat protokoll. 

För dig som vill få en övergripande förståelse för hur vår styrelseportal fungerar.

Rapportering

Vi pratar om fördelarna med automatiserad rapportering och hur enkelt du kommer i gång. Lär dig hur du kan arbeta med dashboard, rapporter, budget, prognos och mycket mer. 

För dig som vill få en övergripande förståelse för automatiserad rapportering i Boardeaser.

Konsolidering – del 1

Upplev vårt konsolideringsverktyg och se hur du kan spara betydande tid med vår rapportering. Vi går igenom praktisk konsolidering och hur din organisation kan arbeta automatiserat. 

För dig som vill få en introduktion till koncernkonsolidering och hur det fungerar i Boardeaser.

Konsolidering och rapportering för experten

Få utbildning i nya och avancerade delar i vårt verktyg så att du kan effektivisera och höja kvalitén på din konsolidering ytterligare.

För dig som vill utveckla din egen kompetens och ta din koncerns konsolidering till en högre nivå.

UTBILDNINGSLEDARE

Tim Hansen

Med gedigen erfarenhet av styrelsearbete kommer Tim att ge dig kunskap om våra verktyg, men också tips kring allt som har med styrelsearbete och rapportering att göra. Missa inte tillfället att få ta del av kunskap från ett verkligt styrelseproffs.

 

Jag hjälper dig att utvecklas oavsett vilken kunskapsnivå du är dig på.

 

Tim Hansen har genom åren startat 26 bolag, varav fyra har resulterat i världsledande produkter. Sammanlagt har han mer än 190 styrelseår bakom sig.