Webbutvecklare

Vill du vara med på en startupresa som går framåt med full kraft? Boardeaser är en digital plattform vars idé är att förenkla livet för styrelser och bolagsledningar. Vi älskar att se våra smarta lösningar ge andra bolag bättre förutsättningar att växa – precis som vi.

Vi växer i snabbt takt och har stora planer för utvecklingen av vår plattform. Därför söker vi dig som är fullstack-utvecklare till vårt utvecklingsteam. Hos oss får du vara med på en spännande startupresa, med ett tryggt anställningsavtal och schyssta villkor i ryggen.

Du blir del av ett tajt team med en varierad vardag. Bland annat kommer du att projektleda och utveckla egna funktioner med fokus på kvalitet och långsiktighet. Utvecklingsteamet arbetar nära våra säljare och marknadsteam för att förstå våra användare och kunder. Det gör vår produktutveckling fokuserad och meningsfull!  

Vår plattform är byggd på etablerade och stabila teknologier som Ruby on Rails, PostgreSQL, Redis, Git, Webpack, Vuejs.

Vem är du?
Vi letar efter en nyfiken problemlösare som är självgående och strukturerad. Vi tror att du tycker det är lika spännande som vi att tänka kring hur innovativa teknologier kan kombineras med vår affärsidé. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en entreprenörsdriven verksamhet. Vi gissar att du har:

  • relevant utbildning, t.ex. högskole- eller civilingenjörsexamen inom systemutveckling
  • omkring tre års arbetserfarenhet av system-/webbutveckling
  • erfarenhet av att arbeta med Ruby on Rails – rätt person kan lära sig
  • kunskap om frontendutveckling (HTML, CSS, Javascript)
  • erfarenhet av Javascript, Vue, MVC, PostgreSQL och versionshantering i Git

Så är det att arbeta hos oss
Vi är ett entreprenörsdrivet, medarbetarägt företag med kontor i centrala Stockholm. Vi har hög utvecklingstakt med enorm potential i en dynamisk bransch. Hos oss får en varierande och utmanade roll. Du får också:

  • vara med på en spännande startupresa
  • ett tajt och engagerat medarbetargäng
  • en flexibel arbetsvardag med kontorsplats och distansjobb när det passar
  • kollektivavtal
  • friskvårdsbidrag

Om Boardeaser
Boardeaser AB driver sedan 2016 en innovativ SaaS-tjänst för bolagsstyrning. Våra användare är styrelsemedlemmar och ledningsgrupper. Tjänsten erbjuder verktyg för administration kring styrelsemöten, ekonomisk rapportering, analyser, compliance och dokumentlagring. Boardeaser har på några år blivit ett centralt verktyg för drygt 1200 styrelser i Sverige, flera av dem börsnoterade. Med vind i seglen expanderar bolaget och ökar utvecklingstakten. Vår ambition är att bygga ett team av webbutvecklare som kan få Boardeaser till att bli världens största molntjänst för bolagsstyrning och ledning.

Läs gärna mer om oss på boardeaser.com

Om tjänsten
Start: Snarast möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Placering: Medborgarplatsen, Stockholm

Tjänsten rapporterar till IT-chef.

Ansökan
Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.
Skicka din ansökan till career@boardeaser.com

För att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.