Boardeaser samarbetar med Riksbyggen

Riksbyggen och Boardeaser inleder samarbete

Riksbyggen jobbar aktivt med att hjälpa sina medlemmar och kunder förenkla sitt arbete genom digitalisering. Nu tar man nästa stora steg genom att erbjuda sina kunder ett digitalt styrelserum, fullt med smarta funktioner och effektiva arbetsflöden. 

– Vi undersökte olika möjligheter och aktörer och valet föll på Boardeaser. De har en överlägsen produkt som kommer att ge stort stöd till våra bostadsrättsföreningars styrelser. Tillsammans utvecklade vi Styrelserummet som i grunden är Boardeasers standardprodukt, Styrelseportal, men där vi kompletterat med Riksbyggens mallar och vokabulär för styrelsearbete, säger Christian Bengtzelius, Föreningschef på Riksbyggen.

– Detta är det första steget i vår digitaliseringsresa tillsammans med Boardeaser, fler värdefulla funktioner kommer att erbjudas Riksbyggens bostadsrättsföreningar längre fram. Vi ser detta som ett strategiskt viktigt steg för att modernisera och framtidssäkra styrelsearbetet och erbjuder därför alla föreningar Boardeaser helt utan kostnad under 2021 så att de själva kan uppleva fördelarna, fortsätter Christian.

Förenklar och effektiviserar styrelsearbetet

Via Styrelserummet kan Riksbyggens kunder nu genomföra styrelsemöten digitalt, från kallelse till signering och arkivering av protokoll med integrerad videolösning. Riksbyggen erbjuder sina medlemmar via Boardeasers produkt en digital lösning som är enkel, prisvärd, trygg och hållbar.

Produkten ger också möjlighet till effektivitet, transparens, minskat klimatavtryck, förenkling gällande hantering av information samt att alla dokument samlas på ett ställe vilket gör styrelsen mindre personberoende.

– Vi är väldigt stolta över att ingå det här samarbetet med ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Att Riksbyggen har jämfört oss med alla aktörer på marknaden och kommit fram till att Boardeaser är den bästa lösningen känns otroligt roligt och vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Pär Haga, vd på Boardeaser.  

– Vi har nu lanserat Styrelserummet för alla de drygt 4 300 bostadsrättsföreningar som Riksbyggen förvaltar och hoppas nu att de ska uppskatta den nya tjänsten, avslutar Christian Bengtzelius.

Looking for a tool to improve your board work?

Book a demo and try Boardeaser Board Portal for 30 days - completely free of charge!

Do you want to know more about how our service can help you in your board work? Boardeaser is a complete board portal that digitizes all parts of the board’s work such as agendas, notices, e-signing and decision follow-up.

You will get:

  • a tailored review of the portal

  • answers to your questions from one of our experts

  • tips on how to work smarter (instead of harder)

Afterwards, you get the opportunity to test our service for 30 days free of charge. You are not committing to anything.

Submit the form to book a demo

Läs fler artiklar