Nu lanserar vi likviditetsprognos

Få kontroll på ditt kassaflöde – nu lanserar vi likviditetsprognos.

En rad produktsläpp väntar när Boardeaser fokuserar på att förenkla för våra kunder att få kontroll och kunna planera framåt. Likviditetsprognos är först ut att lanseras – efterlängtat, säger vd Pär Haga.

Du kan redan idag automatisera din ekonomianalys och rapportering i Boardeaser och enkelt få kontroll på nuläget. Med den nya produkten för likviditetsprognoser, blir det dessutom lätt att planera ekonomin framåt.

– I höst har vi fullt fokus på att göra det ännu enklare för våra vd:ar, ekonomichefer och styrelseledamöter att få full kontroll på nuläget och kunna identifiera möjligheter framåt. Vi förbättrar användarupplevelsen i hela vår plattform och släpper flera nya produkter, berättar Pär.

Likviditetsprognos – få kontroll på kassaflödet

Först ut lanseras likviditetsprognos, som med hjälp av bokföringsdata beräknar och visualiserar likviditeten i tabeller och grafer nedbrutet per dag, vecka eller månad. 

– Nu kan vi äntligen hjälpa våra kunder att få en tydlig överblick på kassaflödet och att få kontroll på betalningsförmågan framåt. Det är en mycket efterfrågad produkt som kommer spara mycket tid och minska risken för våra kunder, berättar Pär.

Produkten integreras i Boardeasers lösning Rapportering och är först ut i en rad av nya produkter och integrationer som lanseras löpande under hösten.

– Vårt likviditetsverktyg kommer hjälpa företag att planera bättre, minska finansiell osäkerhet och säkerställa en mer stabil verksamhet på lång sikt, avslutar Pär.

Vill du se hur automatisk likviditetsprognos fungerar och prova gratis i 30 dagar?

Boka en kort och förutsättningslös genomgång med oss genom att fylla i formuläret. Du får bland annat:

  • ser hur verktyget för likviditetsplanering fungerar och hur det kan stötta just dig och ditt företag.
  • se hur automatiserad rapportering fungerar.
  • svar på dina frågor och funderingar.
  • tips på hur du kan jobba smartare istället för hårdare.

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Vanliga frågor och svar

Verktyget för likviditetsprognos är idag integrerat med Fortnox, Visma och Björn Lundén. Fler integrationer kommer att läggas till löpande. 

Boardeaser Rapportering är integrerat med alla vanliga ekonomisystem och kalkylprogram som Excel och Google Sheets. Vi arbetar löpande med att integrera fler system. Här kan du se vilka integrationer vi har. 

För att använda likviditetsprognosen krävs att du har Boardeaser Rapportering som innehåller grundfunktionaliteten som krävs för verktyget.

Likviditetsprognos ingår i paketet Rapportering Komplett.

Du får alltid prova våra produkter under en kostnadsfri provperiod innan du bestämmer dig.

För att få ut mesta möjliga av din provperiod rekommenderar vi att du bokar en demo. Du och dina kollegor får en kort genomgång med en av våra säljare som kan visa hur verktyget skulle fungera för ditt företag.

 
 

Du kan själv aktivera tillägget i vår produktshop när du är inloggad i tjänsten. Du hittar produktshopen i vänstra menyn, under Administration.

Vi rekommenderar att du bokar en kostnadsfri demo eller tar kontakt med vår support för att få en gratis genomgång av produkten innan du sätter igång.

 

Är du nyfiken är du välkommen att boka en kostnadsfri demo med en av våra produktspecialister. Du och dina kollegor får se hur verktyget fungerar i praktiken och chans att ställa er frågor. Är ni fortsatt intresserade tar vi fram en offert utifrån era behov.

Boka en demo här.

Har du bara en kort fråga om produkten? Du kan kontakta oss på sales@boardeaser.com så återkommer vi så fort vi kan.

Läs fler artiklar