Pär Haga, vd på Boardeaser. Foto: Emelie Otterbeck

Fintechbolaget Boardeaser lanserar samarbete med Danske Bank

Fintechbolaget Boardeaser, nyligen utsedda till Di Gasell, inleder ett nytt samarbete med Danske Bank. Boardeasers molntjänst ska hjälpa Danske Banks företagskunder att automatisera finansiell rapportering och professionalisera styrelsearbetet.

Boardeaser är en snabbväxande leverantör av automatiserad ekonomirapportering. Bolaget utsågs tidigare i år till Di Gasell, något man lyckats uppnå utan riskkapital eller externa investeringar. Det nya samarbetet med Danske Bank ger ytterligare möjlighet att skala upp och hålla hög tillväxttakt.

– Vi har en innovativ och tillförlitlig produkt, med styrka att sprida sig själv. Genom det nya samarbetet med Danske Bank får vi ökad spridningstakt och en strategiskt viktig partner för utvecklingen av vår produktportfölj, menar Pär Haga, vd på Boardeaser.

Koncept med stor tillväxtpotential

Konceptet att arbeta med integrationer till molnbaserade affärssystem, så kallade ERP-system, är på stark frammarsch. Inte minst inom banksektorns fintech-ekosystem. Boardeasers tjänst är utvecklad för just detta och läser bland annat in data från alla svenska bokföringssystem.

– Vi tittar ständigt på hur vi kan bredda vårt utbud efter våra kunders önskemål. Boardeaser är vårt senaste tillskott av verktyg som stärker vår ambition att underlätta och förenkla våra kunders vardag, säger Anders Gullesjö, Chef Företagsmarknaden på Danske Bank.

Foto: Emelie Otterbeck

Boka demo idag och testa vår tjänst i 30 dagar utan kostnad!

Helt gratis och utan krav

Vill du veta mer om hur vår plattform kan hjälpa dig i ditt styrelse-, lednings- eller ekonomiarbete?

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
  • svar på dina frågor och funderingar från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar