Därför ska du använda Boardeaser för din koncernkonsolidering

Många företag sköter fortfarande sin koncernredovisning och koncernkonsolidering i Excel. Men det finns flera fördelar med att gå över till att använda ett digitalt system – och gärna ett system där stora delar av arbetet är automatiserat.

Boardeaser är en ledande plattform och erbjuder ett system som gör att du sparar tid, slipper vara individberoende och minskar risken för fel. Ett system som höjer kvaliteten på ditt arbete och underlättar din arbetsvardag.

Risker och utmaningar med manuell koncernkonsolidering

Att sköta sin koncernkonsolidering i Excel innebär en hel del utmaningar och risker. I Excel är det svårare att få en snabb och korrekt överblick, vilket också ökar risken för fel och ger en högre felmarginal.

Med Excel blir ditt företag också mer individberoende och därmed mer sårbart. Du och dina kollegor riskerar att inte komma vidare med ert arbete om den person som arbetar med en specifik Excel-fil är borta. I takt med att ditt företag växer blir det också svårare att få kontroll när konsolideringen görs i Excel – och arbetet tar mycket tid.

Få en mer effektiv och säker koncernkonsolidering med molnbaserat system

Genom att sköta ditt företags koncernkonsolidering i ett molnbaserat system är det lättare att säkerställa effektivitet, kvalitet och säkerhet. Du kan konsolidera snabbare och med större tillförlitlighet och får tid över till annat.

All data presenteras dessutom i pedagogiska rapporter och dashboards som du snabbt och enkelt kan grunda din analys eller lämna över till beslutsfattare inom din organisation. 

Ett säkert, molnbaserat system gör att du och dina kollegor blir mindre individberoende Allt arbete och all information lagras och finns tillgängligt för de som bör ha åtkomst. Dessutom minskar risken för mänskliga fel.

Så hjälper vårt system dig med din koncernkonsolidering

Vårt mål är att förenkla ditt arbete med koncernkonsolidering och koncernredovisning. Vi vill hjälpa dig att frigöra tid till annat och höja kvaliteten i ditt arbete. Därför har vi byggt ett komplett konsolideringssystem som automatiserar stora delar av ditt arbete. Systemet gör din koncernkonsolidering och rapportering mycket mer effektiv – det behöver inte ta mer än några få minuter. 

Med vår molntjänst får du ett säkert system för så många användare som ditt företag behöver. Vi hjälper dig att komma igång, ta fram en struktur i er koncernkonsolidering och skapa automatiska regler (för till exempel elimineringar) som effektiviserar och förenklar er konsolidering. I systemet finns också funktioner och lösningar för enkel och smidig rapportering.

Med vårat verktyg behöver du inte vara en expert på konsolidering för att lyckas, mycket förenklas och sker automatiskt. Vi finns dessutom med dig hela vägen från start tills dess att du och dina kollegor känner att ni enkelt klarar er i systemet själva. Och självklart vid alla de tillfällen som det dyker upp frågor och funderingar, både under och i ert fortsatta arbete i systemet.

Förutom att hjälpa er att komma iordning i systemet är vi också lyhörda för era behov. Har ni ett specifikt behov utvecklar vi en lösning som hjälper er.

Som kund får du också tillgång till utbildningar i vårt system varje vecka – helt utan extra kostnad. Här får du lära dig mer om hur du kan använda vårt system på bästa sätt och möjlighet att ställa frågor.

Fördelar med Boardeaser som system

Med Boardeaser som system får du:

 • komplett koncernkonsolidering 
 • kompetent rapportering
 • hög automatisering 
 • bättre bokföring 
 • hjälp inbyggt i systemet 
 • utbildning och support utan extra kostnad
 • stöd för många olika funktioner i koncernkonsolidering. 
 • Digital inlämning av din koncernårsredovisning till bolagsverket.

Det leder bland annat till

 • ett säkrare och mer effektivt arbete
 • bättre kontroll, överblick och insikt
 • mer tid över till annat 
 • bättre dokumentation för revision och framtiden
 • bättre kvalitet i din bokföring
 • utbildning och kunskap inom koncernkonsolidering
 • en mångsidig lösning som kan anpassas efter dina behov.

Vad gör oss till det bästa valet?

Här är några fördelar med Boardeaser som skiljer oss från andra alternativ på marknaden:

 • Kraftfull analys och rapportering: Boardeaser erbjuder avancerade analysverktyg och anpassningsbara rapporter som ger dig djupgående insikter i din koncerns finansiella ställning.
 • Skalbarhet och flexibilitet: Oavsett om du har en liten koncern eller en global verksamhet, är Boardeaser skalbar och flexibel nog att växa med dina behov.
 • Dedikerad support och utbildning: Vi erbjuder omfattande support och utbildningsresurser för att säkerställa att du får ut det mesta av vår plattform.
 • Erfarenhet och expertis: Boardeaser är byggt av experter med djupgående erfarenhet av koncernredovisning och finansiell styrning, vilket säkerställer att du får en lösning som verkligen fungerar.

Boka en demo och ta steget mot en effektivare koncernredovisning.

 Boka en demo av vår plattform för att uppleva hur Boardeaser kan hjälpa dig att optimera din koncernredovisning och stödja din finansiella strategi.

Boka din gratis demo här och se varför så många bolag väljer Boardeaser som sitt verktyg för finansiell konsolidering. 

När du bokar din demo kan du förvänta dig att:

 • Få en omfattande genomgång av systemets funktioner och hur de specifikt kan lösa dina utmaningar i koncernredovisningen.
 • Ställa frågor och diskutera dina specifika behov och hur Boardeaser kan anpassas för att möta dessa behov.
 • Få en detaljerad offert baserat på dina krav och se hur Boardeaser kan passa in i din budget och långsiktiga strategi.

Med Boardeaser får du inte bara ett kraftfullt verktyg utan också en partner som är dedikerad till att stödja din finansiella strategi och hjälpa dig att nå dina mål.

Boka din demo idag och börja din resa mot en mer effektiv och strategisk koncernredovisning!

Läs mer om vårt molnbaserade system för koncernkonsolidering eller kontakta oss direkt via nedan formulär. Du kan också skaffa dig ett gratis testkonto under 30 dagar här.

Så säger våra kunder

Play Video

Vill du förenkla er koncernrapportering?

Nu kan du testa Boardeaser i 30 dagar utan kostnad!

Letar du efter ett system som gör din konsolidering, rapportering och årsredovisning snabbare och bättre?  Med Boardeaser kan du spara värdefull tid, samtidigt som du höjer kvaliteten.

Under en demo får du bland annat: 

 • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
 • svar på dina frågor från en av våra specialister
 • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Robin Skarphagen

Produktspecialist Koncern

Skicka in formuläret för att boka en demo