Snabb uppstart i din koncernkonsolidering med vår onboarding

Du ska snabbt vara igång med din koncernkonsolidering i vårt verktyg. Därför ingår en strukturerad onboarding när du blir kund hos oss. Vi säkerställer att er investering kommer till nytta direkt – och fungerar på sikt.

Som kund hos Boardeaser kan du känna dig trygg med att vi finns med dig hela vägen. Vi ser till att du och dina kollegor får en smidig uppstart som ger er den kunskap ni behöver för att självständigt kunna använda verktygen. Vi anpassar vår onboarding efter din koncern och de behov ni har. För att säkerställa att allt kommer på plats, har vi noggranna rutiner som vi skräddarsyr i en projektplan åt er. 

Så, hur går uppstarten till?

Vi börjar med en demo

Vi börjar alltid med en övergripande genomgång, en demo. Vår produktspecialist visar hur våra koncernverktyg fungerar i praktiken och du och dina kollegor får möjlighet att ställa frågor. I gemensam dialog tar vi sedan fram ett offertförslag där vi anpassar ert abonnemang efter storleken och behoven hos er koncern.

När ni godkänt offerten är det dags att implementera Boardeaser hos er.

Vi tar fram en anpassad projektplan

Din kontaktperson på Boardeaser tar fram en projektplan med all information som rör er uppstart. I projektplanen hittar du exempelvis:

 • en tidsplan som fungerar för er organisation
 • lista över vilka som ska lära sig systemet hos er
 • ansvarsfördelning 
 • aktiviteter
 • checklistor
 • utbildningstillfällen. 

Projektplanen innehåller alltid samma delar, men anpassas efter just er bolagsstruktur.

Uppstart i gemensamma arbetsmöten

Uppstarten består i en serie arbetsmöten. Vi börjar med ett startmöte, där du får mallar med information om vilka förberedelser som är bra att göra. På de kommande mötena går vi igenom verktyget, lägger upp ditt bolags struktur och hanterar olika frågeställningar som kan finnas. Vi ser tillsammans till att allt blir korrekt.

Mellan mötena får du och de från ditt bolag som ska använda vår plattform, tid att arbeta på egen hand i verktyget. Ni får även uppgifter att göra mellan våra gemensamma möten för att ni snabbt ska känna er hemma i verktyget.

Vi anpassar antalet möten och och hur ofta vi har dem efter era behov, men i genomsnitt brukar en onboardingprocess innehålla ungefär fyra till sex möten.

Det ingår i din onboarding

Det här ingår i din onboarding för att du och dina kollegor snabbt ska komma i gång med våra verktyg:

Gratis utbildningar när du vill

Samtidigt som vi tar dig genom uppstarten erbjuder vi också löpande utbildningar. I samband med uppstarten får du rekommendationer kring vilka utbildningar som du och dina kollegor bör gå parallellt.

Utbildningarna är ett bra komplement till er onboarding. De ger fördjupad kunskap, bra repetition och är ytterligare ett tillfälle att ställa frågor som kan dyka upp.

En trygg och långsiktig partner

En effektiv uppstart är viktig, men viktigast är att er lösning fungerar på sikt. Vi finns med er så länge ni är kund hos oss för att se till lösningen fungerar i takt med att er koncern utvecklas. 

Efter uppstarten har du och dina kollegor kostnadsfri tillgång till:

 • Vidareutbildningar 
 • Support
 • Guidebibliotek
 • Instruktionsvideor

Med Boardeaser kommer du enkelt igång, kan känna dig trygg på sikt – och kan ta ditt arbete till nästa nivå.

Vill du förenkla er koncernrapportering?

Nu kan du testa Boardeaser i 30 dagar utan kostnad!

Letar du efter ett system som gör din konsolidering, rapportering och årsredovisning snabbare och bättre?  Med Boardeaser kan du spara värdefull tid, samtidigt som du höjer kvaliteten.

Under en demo får du bland annat: 

 • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
 • svar på dina frågor från en av våra specialister
 • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Robin Skarphagen

Produktspecialist Koncern

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar