kommer du igång snabbare med din koncernkonsolidering

Kom igång snabbt med din koncernkonsolidering med vår onboardingprocess

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

En strukturerad onboardingprocess ingår när du blir kund hos oss. Det är för att du och dina kollegor snabbt ska komma igång med koncernkonsolidering i vårt system. Processen ger dig kunskap om plattformen, möjlighet att ställa frågor vartefter de dyker upp och kortar ner tiden uppstartstiden. Dessutom får du en egen kontaktperson. 

 

Såhär går processen till

När vi har tagit oss igenom onboardingprocessen har du det underlag och den kunskap som behövs för att du ska känna dig redo att använda vårt verktyg själv. Vi anpassar processen och uppstarten efter din koncern och de behov ni har. Vi utgår alltid från en grund och rutiner som vi noggrant arbetat fram.

Parallellt med onboardingen får du även tillgång till gratis utbildningar varje vecka.

Så, hur går det då till?

Vill du få tips om hur du lyckas med din koncernredovisning? Missa inte dessa tips från specialisten.

Vi tar fram en projektplan  

Om du är intresserad av att börja använda vår plattform för koncernkonsolidering och rapportering får du först en demo. Vi visar plattformen för att du ska få en bättre inblick i hur verktyget fungerar. Vi tar sedan fram en offert, och när offerten är godkänd blir du kontaktad av någon av oss på Boardeaser.

Vi lägger sedan upp en projektplan med all information som rör projektet. I projektplanen hittar du allt från deltagare och arbetsfördelning till tidsplan, aktiviteter, checklistor, processer, behov och utbildningstillfällen. Här samlar vi all väsentlig information om onboardingen. Där ingår ert kommande arbete, inklusive en utvecklingsplan för eventuella önskemål ni har kring vår plattform.

Projektplanen innehåller alltid samma delar, men anpassas efter just er bolagsstruktur.

Vi har flera informations- och arbetsmöten

Onboardingprocessen innehåller också ett flertal möten. Vi börjar med ett uppstartsmötet, och inför mötet får du mallar med information om vilka förberedelser som är bra att göra. På de kommande mötena går vi igenom verktyget, lägger upp ditt bolags struktur och hanterar olika frågeställningar som kan finnas.

Mellan mötena får du och de från ditt bolag som ska använda vår plattform tid att arbeta på egen hand i verktyget. Ni får även uppgifter att göra mellan våra möten tillsammans för att ni snabbare ska känna er hemma i verktyget.

Vi tar självklart hänsyn till hur er koncern ser ut. Mötesstrukturen planeras efter om ni till exempel har en enkel koncern eller flera subkoncerner. Vi anpassar antalet möten och och hur ofta vi har dem efter era behov, men i genomsnitt brukar en onboardingprocess innehålla ungefär fyra till sex möten.

Onboardingprocessen i korthet

Vilka viktiga steg innehåller onboardingprocessen? Kort sagt kan du förvänta dig det här:

Vi anpassar våra processer och lösningar efter era behov

Vårt mål är att kunna erbjuda dig och ditt bolag allt ni behöver för er koncernkonsolidering och rapportering. Vi vill att vårt verktyg ska hjälpa er att hantera alla delar av de olika processerna.

En viktig del för oss i onboardingprocessen är att se vad du och ditt bolag har för behov och vad ni önskar kunna göra med vår plattform.

Om ni har behov av funktioner och lösningar som inte finns i vår plattform än, tar vi med detta i projektplanen som vi skapar för ditt bolag. Dessa utvecklingspunkter, som vi kallar dem för, blir en del av vår övergripande utvecklingsplan framåt.

Vi erbjuder flera utbildningar parallellt med onboardingen

Samtidigt som vi tar dig genom onboardingprocessen erbjuder vi också utbildningar. I samband med uppstarten får du rekommendationer kring vilka utbildningar som du och dina kollegor bör gå parallellt.

Utbildningarna är ett bra komplement till onboardingprocessen. De ger fördjupad kunskap, bra repetition och är ytterligare ett tillfälle att ställa frågor som kan dyka upp.

Riksbyggen
Spiltan-invest-logga
monterro
skanska
Albert-logo

Boka en demo och testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad

Vill du veta mer om vår plattform för koncernkonsolidering och hur vi kan skräddarsy den efter din verksamhets behov? Nu får du en demo och 30 dagar utan kostnad!

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
  • svar på dina frågor och funderingar från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Boka en demo av vår plattform

Läs fler inlägg

Viktiga-nyckeltal

Viktiga nyckeltal – så väljer du

Är du styrelseledamot eller rapporterar till styrelsen? Lär dig välja rätt och viktiga nyckeltal att följa. Vi ger dig tre enkla tips.