Så enkelt kan du som vd eller CFO spara tid

Intervju med Pär Haga, vd på Boardeaser för nyhetssajten Realtid.

 

I rollen som vd eller CFO är du ofta tidspressad då du ska hantera flera olika saker på begränsad tid. Med Boardeaser sparar du inte bara tid, du uppnår också en högre kvalitet och är alltid redo för en due diligence. 

Som vd eller CFO är du ofta tidspressad då du både ska driva den operativa verksamheten, se till att försäljningen fungerar, arbeta med den strategiska planeringen och samtidigt ta fram rapporter och underlag till styrelsen samt hålla ordning och reda på avtal och dokument. 

– Med Boardeaser sparar du både tid och får en mycket bättre kvalitet i det underlag du ska förbereda till exempelvis styrelsemötet. Du behöver inte längre gräva i mejlen eller grotta i Excelark, utan allt finns på en och samma plats och du kan enkelt skapa de rapporter du behöver. Du frigör tid från det administrativa som du istället kan lägga på annat, säger Pär Haga, vd för Boardeaser. 

Ultimat allt-i-ett-lösning

Boardeaser är en allt-i-ett-lösning för bolagsstyrning som du kan nå oavsett var du befinner dig i världen, eftersom det är en SaaS-plattform. I plattformen kan kunderna få tillgång till både styrelseportalprofessionell rapportering samt management och governance. 

– Vi vill förenkla vardagen för styrelse och ledning. Vi erbjuder ett smörgåsbord av verktyg som till exempel aktiebok, e-signering, automatiserad rapportering, nyckeltalsanalys, styrelseportal med digital dokumentdelning och möjlighet till videomöten med mycket mer. Man kan också integrera Boardeaser med befintliga ekonomisystem och dokumentarkiv, säger Pär Haga och fortsätter: 

– Du kan lösa femton saker från ett system istället för att logga in på femton olika platser, vilket sparar mycket tid. Det är lätt att bli kund hos oss, eftersom det går att komma igång helt på egen hand via Boardeaser.com. Vi erbjuder alltid demo och både utbildning och support ingår i priset. Vi hjälper alla kunder att komma igång och ser till att de är nöjda. Hela Boardeaser är som ett AppStore där man bara betalar för det man använder och varje produkt är väldigt prisvärd. 

Lösning för koncernrapportering

– Koncernkonsolidering är komplext rent utvecklingsmässigt och därför finns det inte så många system i Sverige för det. Men vi har byggt ett modernt och innovativt stöd för koncernrapportering från scratch och som är väldigt prisvärt. De system som har funnits på marknaden länge är ofta dyra att sätta upp så det är oftast bolag med en väldigt stor omsättning som har valt dem. Vi har märkt att bolag som inte har den möjligheten ofta förlitar sig på Excel. Med Boardeaser blir jobbet både enklare och säkrare, säger Pär Haga. 

Därför grundade vi Boardeaser

Boardeaser grundades 2016 och alla fem grundare hade tidigare erfarenhet av styrelsearbete ifrån olika roller när de startade verksamheten. 

– Vi hade alla ett gemensamt behov och såg att det borde gå att göra den här typen av lösningar mycket bättre. Det var så vår första produkt styrelseportalen kom till. Sedan dess har vi gjort tusentals intervjuer med vd:ar, CFO:er och styrelseordföranden för att identifiera fler områden som är av vikt för styrelse och ledning. Vårt fokus är hela tiden att göra det enklare för dem att driva bolag, säger Pär Haga och fortsätter: 

– Vi har växt organiskt med hundra procent per år och vi är helt självfinansierade. I stort sett alla våra kunder har vi fått via rekommendationer från andra kunder som är nöjda med Boardeaser.

Jag skulle säga att vi är unika med vår bredd och helhetslösning i plattformen. Vi har konkurrenter på olika specifika delar, men det finns ingen aktör i Sverige som har samma helhetslösning som vi. 

Boka demo idag och testa vår tjänst i 30 dagar utan kostnad!

Helt gratis och utan krav

Vill du veta mer om hur vår plattform kan hjälpa dig i ditt styrelse-, lednings- eller ekonomiarbete?

Under en demo får du bland annat: 

  • skräddarsydd genomgång av plattformens funktioner
  • svar på dina frågor och funderingar från en av våra experter
  • tips på hur du kan jobba smartare (istället för hårdare)

Efteråt får du möjlighet att testa vår plattform i 30 dagar utan kostnad. Du förbinder dig inte till något, abonnemanget avslutas automatiskt efter testperioden om du inte väljer att fortsätta. 

Boka en demo genom att fylla i formuläret till höger. Vi återkommer så snart vi kan med förslag på tider.

Skicka in formuläret för att boka en demo

Läs fler artiklar