En innovativ plattform för bolagsstyrning.

Vi skapar digitala verktyg som lyfter ditt arbete till nästa nivå. Med kunskap och teknik utvecklar vi lösningar för ett tryggt arbete med hög kvalitet och effektivitet. För dig och din organisation. För den lilla föreningen och stora koncernen.

Från utmaning till utveckling

Din framgång är vårt mål. Därför erbjuder vi en allt-i-ett-plattform med alla verktyg för dig i styrelse och ledning. Upptäck våra innovativa lösningar för rapportering, koncernredovisning, styrelsearbete och bolagsstyrning.

Styrelseportal

Ett verktyg för professionellt styrelsearbete

Boardeaser Styrelseportal är ett enklare sätt att bedriva professionellt styrelsearbete. Vår tjänst hjälper dig och din styrelse att arbeta effektivt och få kontroll – från förberedelse till uppföljning av beslut. 

Rapportering

Rapporter för trygga beslut

Boardeaser Rapportering ger dig snabbt insikt i ditt företags situation. Vi presenterar automatiskt viktiga insikter som balansräkning, resultat, kassaflöde – direkt från ditt företags bokföring. Ett enkelt sätt att få kontroll och kunna fatta välgrundade beslut.

"I Boardeaser har vi hittat en tjänst där vi får kontroll på styrelsearbete, rapportering och konsolidering samtidigt."
Camilla Wolff
Group Financial Controller på Navigo Invest​

Koncern

Ett pålitligt koncernarbete

Med Boardeaser Koncern får du ett modernt arbetssätt med konsolidering, rapportering och årsredovisning – i samma tjänst. I vår tjänst kan du smidigt konsolidera varje månad (!) och vara trygg i att du har ett genomarbetat underlag inför koncernårsredovisningen.

Bolagsstyrning

Struktur och processer för bolagets viktiga formalia

Boardeaser hjälper dig att strukturera den dokumentation som krävs för att ditt företag ska efterleva lagar och regler. Med ordning kommer mindre risk och högre bolagsvärde. Dessutom är verktygen helt integrerade i våra övriga lösningar – allt för att underlätta er bolagsstyrning.

Så hjälper vi dig att ta ditt arbete till nästa nivå

Ett smartare arbetssätt

Med vår innovativa allt-i-ett-plattform får du ett modernt och framåtblickande arbetssätt.  Smidiga arbetsflöden och automatisering ger dig mer tid till att skapa värde.

Pålitligt stöd som ger kontroll

Vi vet att kontroll är viktigt. I våra lösningar får du överblick och struktur som hjälper dig att leverera på en hög, professionell nivå. Med allt på en säker plats kan du känna dig tryggare i ditt arbete.

Ett lyft för nya möjligheter

Vår plattform hjälper dig att ta ditt arbete till nästa nivå – oavsett hur stor din organisation och utmaning är. Med oss får du och din verksamhet det stöd ni behöver för att arbeta mot era mål.

Att vara kund hos oss

Vi är med dig hela vägen.

Vi vet att det kan vara tidskrävande att komma igång med digitala verktyg. För att du ska få en smidig uppstart och maximalt värde av Boardeaser, finns vi med dig genom hela din resa. Vår kundservice erbjuder implementationstöd, kostnadsfri support och utbildningar. Det ska vara tryggt att bli kund hos oss. 

Case

Så växer Yabie med Boardeaser

Yabie är ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag. Den starka tillväxtresan från litet bolag till stor koncern krävde struktur och kontroll – och ett bra systemstöd.

"Med Boardeaser får vi överblick över hela koncernens finansiella situation och sparar timmar varje månad."
Ruud Suntjens
CFO på Yabie

Boka demo och testa vår plattform

gratis i 30 dagar

Vill du veta mer om hur vår plattform fungerar? Nu kan du boka en kostnadsfri demo med en av våra specialister och prova vår tjänst gratis i 30 dagar – helt utan förbindelser eller krav på köp.

Fyll i formuläret för att boka en demo

Guider från Boardeaser

Så lyckas du med din vd-rapportering

I den här praktiska guiden får du veta allt du behöver för att förenkla din vd-rapportering. Vi lyfter vanliga utmaningar och fallgropar och hur du undviker dem, tips på vad din rapport bör innehålla och hur du lägger upp din rapport på bästa sätt.

 

Så lyckas du med din koncernredovisning

John Valfridsson, specialist på koncernredovisning beskriver tydligt och pedagogiskt hur du gör steg för steg för att lyckas med din koncernredovisning och konsolidering. En guide du inte vill missa!

Från vision till verklighet – strategi i styrelsen

Tillsammans med Petra Palmgren Lindwall har vi tagit fram denna guide för att hjälpa dig att lyckas med att förvandla er vision till verklighet genom ert strategiarbete i styrelsen. Du får veta vilka 9 steg som krävs för att lyckas med ert strategiarbete.

Senaste från oss