Säkerhet.

För oss är informationssäkerhet och sekretess högsta prioritet. Boardeaser används av banker och börsnoterade bolag med rigorösa säkerhetskrav. Vi har fått förtroendet att hantera sekretessbelagd och affärskritisk information i vår plattform – därför är informationssäkerhet en grundsten i vårt arbete. 

Genom strikta rutiner och kontinuerliga säkerhetsrevisioner av certifierade revisorer, säkerställer vi att alla våra kunder tryggt kan hantera sin data hos oss. Den data din organisation samlar i vår plattform krypteras, säkerhetskopieras och är bara tillgänglig för de användare ni själva väljer att ge åtkomst. Identifikation krävs alltid vid inloggning, med t.ex. BankID och tvåfaktorsautentisering.

Behörighet och sekretess

Inloggning & behörighet

Informationssäkerhet och sekretess

Kryptering och säkerhetskopior

Säkerhetskopior och spårbarhet

Kryptering och intrångstest

Säker och betrodd infrastruktur

Vår plattform använder två av världens största leverantörer av datainfrastruktur; Amazon Web Services (AWS) och Heroku. Leverantörerna säkerställer tillgänglighet, backup, uppdateringar, övervakning 24/7, brandväggar, säkerhetszoner och stora delar av vår säkerhetsuppföljning. 

Certifieringar

AWS innehar certifiering i enlighet med ISO/IEC 27001, 27017, 27018 och 9001. Läs mer på Amazons webbplats.

Heroku innehar certifiering i enlighet med ISO 27001, 27017, 27018 samt SOC 1, 2 och 3. Läs mer på Herokus webbplats.

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på frågor om vår hantering av informationssäkerhet och sekretess. Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan.
Erik-Sodermark_cirkel

Erik Södermark

CTO och IT-säkerhetsansvarig

+46 70 44 39 249

erik@boardeaser.se