Tre styrelseexperter om Boardeaser

Tre styrelseexperter om Boardeaser

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Tre experter på styrelsearbete berättar – därför använder och rekommenderar vi Boardeaser:

Suzanne Sandler

Jag har använt Boardeaser till två organisationer. Jag tycker att processen med kallelse, protokoll och arkiv är bäst eftersom den underlättar mitt arbete när jag även är sekreterare i styrelsen. Gillar att man kan ladda ner SIE4-filer och att de automatiskt genererar ett gäng diagram att välja mellan. Gillar även sättet att ta fram en vd-rapport.

Framför allt tror jag att alla styrelser har nytta av ordning och reda bland dokumenten. Var som helst när som helst. Även när en ny ledamot kommer in kan man gå tillbaka i protokoll med mera hur lätt som helst.

Jag rekommenderar Boardeaser till entreprenörer som vill starta upp professionellt styrelsearbete och bolag som inte ännu har en digital styrelseplattform.

Suzanne Sandler
Styrelseledamot, StyrelseAkademien Östsverige

Gisela Sitbon

Jag använder Boardeaser som min plattform för styrelsearbetet, allt från planering till uppföljning av tagna beslut. En favorit är meddelandetrådarna som gör det möjligt att kommunicera inom styrelsen på ett säkrare sätt.

Den största nyttan är att ha all viktig dokumentation samlad på ett ställe och att Boardeaser är ett processverktyg som stödjer och förenkar många  moment i styrelsearbetet.

Jag har rekommenderat Boardeaser till bolag som precis ska börja med sitt styrelsearbete såväl som till företag som har ett väletablerat styrelsearbete.

Gisela Sitbon
Business Coach, STING

Carl Grebing

Jag använder Boardeaser till att sköta alltifrån kallelser till våra styrelsemöten, sätta samman tidssatta dagordningar till att skriva protokoll och göra todoer för ledamöter och företagsledning. Vi signar nu alla våra protokoll digitalt med BankId vilket har sparat avsevärt med tid och administration, vilket också gör revisionen smidig när revisorerna vill granska protokollen. För ledamöterna innebär systemet full åtkomst till viktiga styrelsedokument som instruktioner, historiska protokoll samt årshjulet för styrelsearbetet. Genom att importera all våra ekonomiska data via en SIE-fil så har styrelsen också tillgång till en rad ekonomiska rapporter i samband med månads- och årsbokslut. Allt som allt sparar detta mycket tid för mig samtidigt som styrelsen hålls kontinuerligt informerad till den grad de önskar.

Vi bedriver själva utbildning av styrelseledamöter och får i samband med kurserna frågor om digitala plattformar och verktyg. Därför är det viktigt för oss att ha ett enkelt och lättförklarat system som bygger på de grundläggande krav som man kan ställa på professionellt styrelsearbete. Digitaliseringen är vidare en fråga som står högt på styrelsen agenda idag vilket vi också märker i vårt arbete med både rekrytering till styrelser men även när vi genomför utvärderingar av styrelsens dagliga arbete. När digitala verktyg kommer på tal i dessa sammanhang så rekommenderar jag gärna Boardeaser då vi själva har så god erfarenhet från den effektivitet och ordning som portalen medför i det dagliga arbetet.

Carl Grebing
CFO och vice VD, Michaël Berglund

Testa Boardeaser kostnadsfritt!

Registrera dig och starta ett kostnadsfritt testkonto här.

Rekommenderade inlägg

Boardeaser använder cookies för du ska få den bästa möjliga upplevelse på vår webbplats.
Läs mer om cookies och hur du kan neka till användningen av dem.