Förenklar vardagen för styrelse, ledning och ekonom

Boardeaser är en webbaserad tjänst som automatiserar och effektiviserar tidskrävande processer. Vi erbjuder en unik helhetslösning för styrelsearbete, rapportering och governance – allt i samma säkra plattform.

Digital mötesprocess och säker kommunikation med intelligenta hjälpfunktioner.

Professionella rapporter på en minut – oavsett ekonomisystem.

Konsoliderade rapporter på en minut – oavsett ekonomisystem.

Få kontroll på avtal och dokument som fordras för compliance och DD.

En unik allt-i-ett plattform.

Som enda tjänst på marknaden, kan Boardeaser erbjuda en komplett lösning för bolagsstyrning. I vår plattform kan styrelse och ledning hantera och dela data på ett säkert och professionellt sätt. 

Ni väljer alltid fritt ur vårt utbud och betalar bara för det ni behöver.

Skräddarsytt för dig.

Arbetar du i en stor koncernledning? Eller är du kanske ledamot i en liten föreningsstyrelse? Vi erbjuder prisvärda lösningar,  anpassade för storleken och behoven hos din organisation.

boardeaser-sakerhet

Trygg och säker informationshantering.

Bland våra kunder finns både banker och börsnoterade bolag med högsta krav på säkerhet. I Boardeaser kan ni tryggt hantera affärskritisk och sekretessbelagd information. 

Inspireras av våra kunder

Fri support

Ställ en fråga i vårt supportcenter och få svar samma dag.

Gratis utbildning

Anpassad utbildning av våra produktexperter ingår i alla abonnemang.

Hjälpcenter 24/7

Fri tillgång till vårt hjälpcenter med guider och videos – dygnet runt. 

STYRELSEPORTAL

Effektivt och säkert styrelsearbete

Samarbeta strukturerat och spara tid för alla ledamöter. Ni går smidigt från dagordning till e-signerat protokoll och arkiverar i ert säkra dokumentarkiv. Enkelt för alla, i ett modernt och användarvänligt gränssnitt.

Skräddarsydda, automatiska rapporter

Snabb och korrekt rapportering på en minut per bolag – direkt från ert ekonomisystem. Översiktlig och uttömmande på samma gång, alltid uppdaterat med färsk data. Budget, prognos, nyckeltal m.m.

Konsoliderad rapport – på en minut per bolag

Hantera rapportering för alla koncernbolag i samma plattform, oberoende av ekonomisystem. Anpassa enkelt dashboards och konsoliderade rapportmallar som uppdateras automatiskt varje månad. Stöd för hundratals bolag i olika nivåer!

Full kontroll på viktiga dokument och avtal

Boardeaser hjälper er att strukturera dokument- och avtalshantering. Vi ger pålitligt stöd för compliance med tydlig överblick och hög säkerhet. Digital bolagspärm, avtalshantering, akitebok och mycket mer.

Vill du veta mer?

Upplev våra verktyg under 30 dagar, helt kostnadsfritt och enkelt att komma igång. Du kan också boka en demo så visar vi vad Boardeaser kan göra för dig.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS