Din digitala
styrelseportal

Vi förenklar ert styrelsearbete och effektiviserar er rapportering. Smidiga styrelsemöten och smart dokumenthantering med hög säkerhet i marknadens mest innovativa och heltäckande styrelseportal.

En unik helhetslösning som passar alla organisationer

Boardeaser består av flera produkter och tillägg som kan delas in i fyra kategorier.
Av dessa kan ni fritt skapa en lösning som är anpassad efter just era behov.

Professionell rapportering

Att styrelsen får kvalitativ och korrekt rapportering är viktigt för att kunna fatta rätt beslut. Därför har vi utvecklat tjänster som gör det enkelt och effektivt att skapa bra rapporter. Boardeaser samlar in data från en rad olika källor och beräknar och visualiserar trender och insikter för er styrelse.
grafik1

Styrelseportal

Boardeaser är utformat med styrelsens arbete i centrum. Våra produkter effektiviserar och förenklar det löpande arbetet för alla medlemmar och samlar allt på en plats med tydlig överblick oavsett om det är i webbportal eller iPad/iPhone App.

Virtuella datarum

Dela dokument och information på ett säkert sätt med andra intressentgrupper. Boardeaser utvecklar anpassade datarum för olika målgrupper, t.ex. externa ägare och revisor. Ger möjlighet att dela dokument, avtal och finansiell dashboard med motpart i en due diligenceprocess med några knappklick.

Corporate Governance

Boardeaser hjälper er hålla ordning och reda på alla viktiga dokument och avtal. Målsättningen är att bolaget alltid ska vara redo för en due diligence och försäljning. Dessa produkter kan spara er miljoner i förbättrad värdering.

Vi har lösningar för alla styrelser

Boardeasers tilläggstjänster gör att lösningar kan anpassas efter alla styrelsers behov. Se våra exempel nedan eller kontakta oss och beskriv era behov så hittar vi en lösning tillsammans.

Några av våra kunder och partners

Vi på Boardeaser är stolta att samarbeta med några av Sveriges främsta bolag, organisationer och nätverk. Tillsammans med våra partners jobbar vi för att göra bolag framgångsrika.
quote1

” Jag tycker att processen med kallelse, protokoll och arkiv är bäst eftersom den underlättar mitt arbete när jag även är sekreterare i styrelsen. Gillar att man kan ladda ner SIE4-filer och att de automatiskt genererar ett gäng diagram att välja mellan. Gillar även sättet att ta fram en vd-rapport. ”

Suzanne Sandler
Styrelseledamot StyrelseAkademien Östsverige
quote1

” Jag tycker att processen med kallelse, protokoll och arkiv är bäst eftersom den underlättar mitt arbete när jag även är sekreterare i styrelsen. ”

Suzanne Sandler
Styrelseledamot StyrelseAkademien Östsverige
quote1

” Jag tycker att processen med kallelse, protokoll och arkiv är bäst eftersom den underlättar mitt arbete när jag även är sekreterare i styrelsen. ”

Suzanne Sandler
Styrelseledamot StyrelseAkademien Östsverige
norrsken
michael_berglund
ToblinProperties
assently
Sting
UTG
foretagarna
Simris
babyshop
fa

Boardeaser använder cookies för du ska få den bästa möjliga upplevelse på vår webbplats.
Läs mer om cookies och hur du kan neka till användningen av dem.