Partners

Vi på Boardeaser är stolta att samarbeta med några av Sveriges främsta bolag, organisationer och nätverk. Tillsammans med våra partners jobbar vi för att göra bolag framgångsrika.

Är ni intresserade av ett partnerskap? Skicka gärna ett mejl till Boardeasers VD Pär par@boardeaser.com för vidare dialog.

Styrelseutbildning och styrelserekrytering

styrelseakademien

Styrelseakademien

StyrelseAkademien bildades 1991 och är en oberoende, ideell förening som finns i hela landet. Föreningen är en oberoende intresseorganisation för ägare, styrelseledamöter och övriga som önskar utveckla sitt kunnande inom ägarstyrning och professionellt styrelsearbete. Styrelseakademien erbjuder tjänster inom en rad olika områden inom allt från utbildning till rekrytering

Telefon

michaelberglund

Michaël Berglund AB

Michaël Berglund AB har sedan 1985 utvecklats till att bli ett av Sveriges ledande företag inom Executive Search, interim och styrelsetjänster. De månar om att arbeta i kundrelationer där båda parter investerar i ett långsiktigt och givande samarbete.

logo_ep_web

Executive People

Executive People är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot vd och styrelse, och utbildar årligen 100-tals vd/ ledare och befattningshavare inom effektivt styrelsearbete och till rollen som vd. Man erbjuder personer som arbetar i små och medelstora företag utbildningar inom ekonomi, vd-rollen, styrelsearbete, management samt ledarskap.

Juridik

logo-web_grey_high

Qap Legal

Qap Legal är en affärsjuridisk byrå som levererar värdeskapande och pragmatisk rådgivning för den digitala tidsåldern. Qap Legal har ett tydligt fokus mot start-ups och scale-ups och erbjudandet omfattar rådgivning inom bl.a. M&A, bolagsrätt och bolagsstyrning, kommersiella avtal, finansiering och kapitalanskaffning, bolags- och incitamentsstrukturer, projektledning och ”all things start-up”.

Qap Legal kan även assistera vid uppsättning av Boardeasers DD-checklista samt ta fram eventuella dokument som saknas för att bli compliant.

synch

Synch Law

Synch är en affärsjuridisk byrå med innovation och teknologi närmast hjärtat. Synch anser att jurister och juridik alltid bör vara i synk med den omgivande affärsmiljön. Det finns ett behov av juridiska tjänster som tillhandahålls på ett pragmatiskt och lättillgängligt sätt, såväl för stora, väletablerade företag som för små, snabbväxande startup-bolag.

servandoredlogo2b

Servando

Servando vill vara din partner inom legal administration och praktisk bolagsförvaltning med tjänster som underlättar och effektiviserar företagandet. Servando tillhandahåller tjänster som är ett stöd för att driva verksamheten effektivt, skapa ordning och reda, minska risker och spara tid för dig som kund. Servando har ett brett utbud av legala tjänster för att starta bolag, optimera bolagsstrukturer, se över bolagsordningar och göra ändringsregistreringar, hantera ägar- och aktiefrågor, genomföra bolagsstämmor, upprätta aktieägaravtal i entreprenörsbolag, administrera emissioner samt genomföra olika likvidationer och fusioner samt kunna hjälpa med utländska bolag med adress- och posthantering och vara dess svenska registrerade representant.

Nätverk

foundersalliance

Founders Alliance

Founders Alliance är ett nätverk för Sveriges ledande entreprenörer. Deras målsättning är att bygga framgångsrika företag där du är en del i den stora bilden. Här finner du en outtömlig källa av kunskap, erfarenhet, kontakter och inspiration.

katalysenpartnerslogotypehemsida

Katalysen & Partners

Katalysen, grundat 2007 av Peter Almberg, är en Venture Partner som investerar och skapar värde för sina portföljbolag genom innovation samt genom att addera värdefulla intressenter och föredrar att få betalt i ägarandelar.

Katalysens relation med portföljbolagen bygger på partnerskapsprincipen. Vi är stödjande, aktiva och ständigt på jakt efter nya intressenter och möjligheter för bolagens räkning.

Hemsida
katalysen.com

Kontakt
pa@katalysen.se

styrelsebalans

Styrelsebalans

Styrelsebalans arbetar för att skapa samhällsdebatt och förståelse för att det är en vinst att ha balanserade styrelser och ledningar. Målsättningen är fler kvinnor i svenska bolagsstyrelser och i ledningsgrupper.

Kapitalanskaffning

qalora

Qalora Capital

Qalora Capital är ett corporate finance bolag för startups och techbolag. Qalora hjälper startups och innovatörer med kapitalanskaffning från början till slut. Qalora har ett brett nätverk genom en egen plattform som består av 200+ av Sveriges största privata och institutionella investerare.

Hemsida
qalora.com

Innovation

ideation360

Ideation360

If your company is getting ready to start it’s innovation efforts, you have come to the right place. The ideation360 platform and methodology have been developed based on our practical experience working with innovation in many different organizations and contexts. We support your organization and work together with your team to make you succeed with innovation.

Kontorshotell

embassy

Embassy

Embassy har två kontorshotell i Stockholm, ett på Tegelbacken (nära t-centralen) och ett på Folkungagatan på södermalm. Här sitter ett 40-tal startups inom en rad olika branscher. Man jobbar aktivt med att erbjuda hjälp och stöd till alla medlemmar genom partnerskap.

norrsken

House of Norrsken

Norrsken är ett kontorshotell med en vision att göra världen till en bättre plats. Här sitter en mängd startups som är verksamma inom socialt entreprenörskap. Man strävar efter att ha en mötesplats för innovation och anordnar spännande events, träffar och erbjuder sina medlemmar bra medlemsförmåner genom partnerskap.

Inkubatorer

ssebl

SSE Business Lab

SSE Business Lab är ett helägt ideellt dotterbolag till Handelshögskolan i Stockholm och erbjuder sina tjänster utan kostnad för team som inkluderar minst en handelsstudent, alumni eller fakultet. SSE Business Lab är en naturlig del av SSE och en bra startplatta för morgondagens framgångsrika företag. Styrelsen består av erfarna specialister specialiserade på olika faser av att starta och driva ett företag, inklusive övergången från idé till företag.

sting_ny

STING

STING hjälper talangfulla personer att omvandla sina idéer till framgångsrika företag. Stödet de erbjuder omfattar kvalificerad coachning i affärsutveckling, ett affärsängelnätverk och en riskkapitalfond, en rekryteringstjänst, och ett internationellt nätverk av investerare, affärskontakter och experter. Sting bidrar till Sveriges framtida teknikföretags framgångar genom att hjälpa dem att växa och konkurrera internationellt, och generera exportintäkter till Stockholm.

Hemsida
sting.co

Kontakt
info@sting.co

lead

LEAD

LEAD erbjuder entreprenörer med innovativa och skalbara idéer som har stor tillväxtpotential, från såväl akademi som näringsliv, en effektiv process för att snabbt och säkert utveckla idéerna till starka och expansiva företag.

Hemsida
lead.se

Kontakt
info@lead.se

gu_ventures

GU Ventures

GU Ventures skapar nya jobb och hållbar tillväxt genom att finansiera och utveckla nya affärer och bolag med anknytning till Göteborgs universitet. Vi driver en aktiv inkubator och investerar i affärsidéer med anknytning till Göteborgs universitet.

cv_logo_black

Chalmers Ventures

Chalmers Ventures är Chalmers Tekniska högskolas inkubator som har startat över 130 bolag sedan starten 1999. Bolagen har tagit in över 1,5 miljarder i riskkapital och omsätter över 560 MSEK.

liu

LiU Invest

LiU Invest investerar i bolag som bygger på projekt och idéer från Linköpings universitet. Vi har fokus på investeringar i tidiga faser och kan både gå in som ensam investerare eller saminvestera med andra. Investeringarna är vanligtvis mellan några hundra tusen upp till några miljoner där LiU Invest går in med mellan en kvarts och en halv miljon.

Styrelsekonsulter

palmgren_lindwall

Petra Palmgren Lindwall

Palmgren Lindwall Affärsstrategi bidrar till ett värdedrivet bolagsstyrningsarbete för svenska entreprenörsdrivna ägarledda tillväxtbolag i syfte att uppnå ägarnas vision och vilja med sitt företag. Jag arbetar med dig som är företagsägare, bolagsstyrelse, styrelsearbetare och VD genom olika typer av utbildningar, rådgivning, mentorskap, coachning samt faclitering av processer inom området bolagsstyrning. Jag arbetar också professionellt som engagerad styrelseledamot eller ordförande i svenska tillväxtbolag.