Financial Tech Support

Vill du hjälpa företagsledare att ta sin ekonomirapportering till en högre nivå – med hjälp av innovativ teknik? Vi söker dig som är ekonom och är sugen på att hantera kombinationen av människa och teknik.

Boardeaser erbjuder en molntjänst som förenklar ekonomirapportering och styrelsearbete. En viktig del av vårt erbjudande är att guida våra kunder – ekonomichefer och deras kollegor – i att förenkla och modernisera sin ekonomirapportering. Vi behöver dig som vill stötta kunder på alla kunskapsnivåer. Du kommer att ha en varierad vardag då du möter olika typer av företag med olika förutsättningar.

Du blir del av ett mycket kunnigt, trevligt supportteam som arbetar tätt tillsammans för att kunna ge kunderna bästa möjliga vägledning. Du kommer att bli expert på våra verktyg och på sikt har du möjlighet att avancera till specialistroll. I din roll kommer du bland annat att:

  • Vägleda och utbilda våra kunder i vår tjänst för rapportering och koncernkonsolidering

  • Svara på supportfrågor om våra ekonomifunktioner

  • Överföra kundernas feedback till vår produktutveckling

  • Skapa och uppdatera innehåll till vårt supportcenter

  • Genomföra kundundersökningar och intervjuer

Vem är du?
Vi behöver dig som är utbildad ekonom och förstår koncernredovisning och redovisningssystem på en avancerad nivå. Vi tror att du..

…tycker om att ha en vägledande och stöttande roll.
…ser möjligheter i ny teknik.
…uppskattar korta beslutsvägar och en dynamisk arbetsmiljö.
…tycker det är motiverande att lösa problem.
…är lyhörd och har förståelse för kundernas förutsättningar och behov

Så är det att arbeta hos oss
Boardeaser är ett entreprenörsdrivet, medarbetarägt företag med kontor i centrala Stockholm och Linköping. Vi har en trygg arbetsmiljö, där vi stöttar varandra i våra arbetsuppgifter och vill att alla ska våga bidra med idéer. Hos oss kommer du att vara med på en företagsresa med hög utvecklingstakt. Du kommer också att få:

  • ett tajt och engagerat medarbetargäng.
  • roliga AWs, sommar- och julfester.
  • kollektivavtal.
  • friskvårdsbidrag.

Om Boardeaser
Boardeaser är ett snabbväxande fintechbolag som förenklar vardagen för styrelse och ledning. I en molnbaserad helhetslösning erbjuder vi kunderna styrelseportal, automatiserad rapportering och koncernkonsolidering. Tjänsten används idag av allt från små föreningar till börsnoterade koncerner och utsågs till Di Gasell 2022.

Läs gärna mer om oss på boardeaser.com

Om tjänsten
Start: Snarast möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Placering: Linköping
Tjänsten rapporterar till Vd och COO

Ansökan
Ansök så snart som möjligt. Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Skicka din ansökan till career@boardeaser.com

För att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll. Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.