Säljare

Vill du sälja något som ger kunden värde på riktigt? Boardeaser erbjuder digitala verktyg som förenklar livet för styrelser och bolagsledningar. Vi ger andra bolag bättre förutsättningar att växa – precis som vi. Vi arbetar i medvind och varje försäljning är ett steg mot att bygga något stort.

Hos oss kommer dina säljframgångar göra tydliga avtryck i vår utveckling framåt. I din roll ansvarar du för hela säljprocessen från att hitta prospekt och boka möten till att nå i hamn med affärer både vi och kunden är nöjda med. Du blir successivt expert på våra verktyg och våra målgrupper. Som säljare fokuserar du på nya kunder, främst i styrelser och bolagsledningar i medelstora och stora svenska bolag. Boardeaser är en SaaS-tjänst (mjukvarutjänst) vilket innebär att en viktig del i vår säljprocess är produktdemonstrationen. Vi söker därför dig som är lyhörd inför kundens behov, förstår hur vi bäst kan möta dem och anpassar din kommunikation och vårt erbjudande därefter.

I vårt säljteam stöttar vi varandra i att hitta vägar framåt genom täta avstämningar. Vi har nära kontakt med både produktutvecklare och marknadsförare för att tillsammans kunna möta kundernas efterfrågan. Idag fokuserar vi på den svenska marknaden men med planer på internationell satsning inom en snar framtid.

Idag arbetar hela företaget hemifrån i enlighet med rådande riktlinjer, med ett digitalt arbetssätt som företaget är optimerat att fungera för. Du får självklart tillgång till de verktyg och plattformar du behöver för professionellt säljarbete. Vi har tillgång till fina kontorslokaler vid behov.

Som säljare kommer du bland annat att:

  • Kontakta och hjälpa potentiella kunder som skapat testkonto
  • Demonstrera våra verktyg för potentiella kunder, visa funktionalitet och argumentera för relevanta produkter efter kundens behov
  • Sätta ihop offerter baserat på kundens efterfrågan
  • Följa upp och besvara kundernas frågor

Vem är du?
Vi gissar att du…
…har erfarenhet av att själv hitta kanaler och metoder att kontakta relevanta prospekt
…är socialt skicklig med förmåga att anpassa din kommunikation till olika typer av mottagare
…vill vara engagerad i vårt företags utveckling
…letar efter nya tillvägagångssätt, lösningar och gillar att testa nya idéer
…är affärsdriven

Så är det att arbeta hos oss
Vi är ett entreprenörsdrivet, medarbetarägt företag med kontor i centrala Stockholm. Hos oss är alla nära företagets kärna och involverade i vår utveckling framåt. Vi stöttar varann i våra ansvarsområden och ser vår resa som något vi alla gör tillsammans. Du får:

  • vara med på en spännande startupresa
  • ett tajt och engagerat medarbetargäng
  • en flexibel arbetsvardag med kontorsplats och distansjobb när det passar
  • kollektivavtal
  • friskvårdsbidrag

Om Boardeaser
Boardeaser AB driver sedan 2016 en innovativ SaaS-tjänst för ledning, styrelse och ekonomer. Vi erbjuder bl.a. digital styrelseportal, automatiserad analys & rapport samt verktyg för dokumenthantering. Kort sagt, allt för modern bolagsstyrning. Vårt företag växer i stadig takt och under 2020 har vi blivit dubbelt så många – och fler ska vi bli.

Läs mer om oss på boardeaser.com

Om tjänsten
Start: Snarast möjligt
Omfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse. Fast lön samt provisionsbaserad del
Placering: Medborgarplatsen, Stockholm (nu arbetar vi alla hemifrån p.g.a Covid-19)
Tjänsten rapporterar till vd.

Ansökan
Ansök senast: så snart som möjligt
Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Skicka din ansökan till career@boardeaser.com

För att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll. Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.