Digitalt styrelsearbete

Boardeaser är en molntjänst som hjälper styrelser
strukturera, förenkla och effektivisera sitt arbete.

Din tid är värdefull, lägg den på rätt saker

Boardeaser är en modern molntjänst som förenklar och effektiviserar styrelsearbetet. Med smarta funktioner och strukturerade processer tar ni er enkelt från dagordning till e-signerat protokoll. Allt för att att er styrelse ska kunna lägga sin tid på det som är viktigt – att fatta bästa möjliga beslut och bygga framgångsrika bolag.

37

Stöd i styrelsearbetet

Allt samlat på en plats med tydlig överblick, smarta funktioner och strukturerade processer. Allt så er styrelse kan arbeta så effektivt som möjligt och fatta bästa möjliga beslut.
Läs mer 

78

Insyn i bolagets nyckeltal och utveckling

Indata direkt från bokföringen samt egna nyckeltal från excel. Boardeaser strukturerar, visualiserar och tar fram alla nyckeltal och rapporter er styrelse vill se.
Läs mer

278

Ordning och reda på dokument och avtal

Boardeaser säkerställer att ni har alla viktiga dokument och avtal på plats, visualiserar löptider och påminner när ni ska se över eller säga upp avtalen.
Läs mer

87

Jobba säkert och minska er risk

Säker fildelning bakom krypterade väggar och ingen känslig information över e-post. Boardeaser minskar risken för såväl bolager som den enskilda ledamoten.
Läs mer

Arbeta professionellt & effektivt med

Boardeaser Styrelseportal

Med Boardeaser kan ni vara säkra på att era bolags styrelser kan arbete effektivt och att fokus kan lägga på att fatta rätt beslut för framtiden.

  • Personlig överblick över alla dina styrelseuppdrag
  • Digital mötesprocess från dagordning till signerat protokoll
  • Beslutslogg och uppföljning
  • Delade dokument
  • Att-göra-uppgifter
  • Påminnelser och veckomejl
  • Kalenderfiler med utskicka för synk med kalender
  • Elektronisk signering av protokoll
  • Alla dina styrelseengagemang samlat på en plats
Automatiserad verksamhetsuppföljning med

Boardeaser Business Intelligence

Med våra tjänster för verksamhetsuppföljning kan ni automatisera och höja kvaliteten på den ekonomiska rapporteringen till styrelsen. Vd och CFO kan lägga sin tid på värdeskapande aktiviteter och styrelsen kan säkerställa att man får aktuell, korrekt och relevant data.

macs1000

Ordning och reda på dokument och avtal

Boardeaser hjälper er identifiera vilka dokument och avtal ni bör ha på plats samt säkerställer att dessa hålls aktuella och lästa. Detta minskar er risk och ser till så ni alltid är redo för en due diligence.

Boka en demo eller ställ en fråga

Oavsett om ni är en liten förening eller ett börsnoterat bolag har vi lösningar som kan anpassas efter era behov. Ni får gärna höra av er och berätta lite om er och hur era behov ser ut, så kan vi återkomma med lösningsförslag och information.

Vi kör gärna en demo över en kopp kaffe eller Skype/telefon beroende på var i landet ni befinner er. Skriv gärna ett meddelande med önskemål i formuläret till höger

Pär Haga, Vd
+46 73 725 19 83
par@boardeaser.com

Ditt namn*

Din epost*

Ditt meddelande

Några av våra kunder och partners