Karriär

Vi är ett team med stark entreprenörsanda som drivs av att förenkla vardagen för våra kunder.

Här annonserar vi när vi söker nya medarbetare. Finns det inga lediga tjänster just nu, kan du skicka en spontanansökan till oss. Vi kanske inte vet att vi behöver just dig!

Ekonom

Ekonom och sugen på att använda din kunskap till mer än löpande administration?  Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll i vår utveckling och bidra till vår och våra kunders resa framåt.

Läs mer och ansök här

Support Agent

Redo för en nyckelroll i ett snabbväxande techbolag? Vi älskar att ge våra kunder bättre förutsättningar att växa. Nu söker vi dig som vill hjälpa våra kunder med frågor och utbildning så de får maximal nytta av våra tjänster! 

Läs mer och ansök här

Webbutvecklare

Vill du vara med på en startupresa som går framåt med full kraft? Hos oss får du arbeta med långsiktigt fokus på kvalitet och innovation.

Läs mer och ansök här

Säljare

Vill du sälja innovativa produkter som ger kunden värde på riktigt? Dina säljframgångar kommer att göra tydliga avtryck i vår utveckling framåt.

Läs mer och ansök här

Spontanansökan

Inga lediga tjänster just nu? Skicka gärna en spontanansökan till oss och berätta om dig och varför du söker till just oss. Vi kanske inte vet att vi behöver just dig!

Skicka en spontanansökan till oss >