Helhetslösningen för bolagsstyrning

Boardeaser erbjuder en komplett lösning med digital styrelseportal, rapportering och compliance. Vi effektiviserar det löpande arbetet och automatiserar er rapportering – ni får förutsättningar för bättre beslut och mer tid till strategiskt bolagsbyggande. 

Automatiserad rapportering

Digital styrelseportal

Boardeasers styrelseportal effektiviserar alla delar av styrelsearbetet. Smarta funktioner, tydlig mötesprocess och lättarbetat gränssnitt sparar er värdefulla arbetstimmar.

browser som visar Boardeasers styrelseportal

Snabb rapportering till styrelse och investerare.

Automatisera och höj kvaliteten på rapportering till styrelse och investerare. Vd och CFO sparar värdefull tid och styrelsen får lättillgänglig insyn i bolagets utveckling.

diagram

REDO FÖR DUE DILIGENCE

Ordning på dokument och avtal

Med Boardeaser strukturerar och samlar ni enkelt de dokument och avtal som bör finnas på plats vid en DD.  Våra hjälpfunktioner ger stöd att säkerställa att allt finns på plats och påminner er när uppdateringar bör göras.

Digitalt stöd för compliance

Boka gratis demo

Boka gärna en kostnadsfri demo för att få inblick i hur vi kan effektivisera och höja kvaliteten på ditt arbete. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med förslag på tider.

Pär Haga, vd på Boardeaser

Pär Haga, Vd

+46 73 725 19 83
par@boardeaser.com

Spetsa din kunskap med oss.

LÄR DIG MER

Bloggen för modern bolagsstyrning

I vår blogg hittar du praktiska tips, trendspaningar och insikter om modern bolagsstyrning. Välkommen!