KONTROLL OCH HÖGRE PRECISION

Budgetverktyg för budget och prognostisering

Med Boardeaser får du ett smidigt och flexibelt budgetverktyg för ert budget och prognosarbete! Få budgetförslag och automatisk jämförelse med utfall mot budget.

Boardeaser är en äkta tidsparare för bolagets finans- och ekonomiavdelning.

Blå prickar
Automatiserad rapportering

Prognos & budgetverktyg i molnet​​

Boardeasers verktyg för budget och prognostisering  är utvecklat för att underlätta er prognos– och budgetprocess och samtidigt höja kvalitén och minska risken för fel. Vårt verktyg är flexibelt och helt anpassningsbart utefter just er verksamhet och era unika behov.

Jobba modern och datadrivet i molnet och innefatta budget och prognos på ett enkelt vis i er finansiella rapportering.

Prognoser

Vi vet att prognosarbete ofta kan vara både komplicerat och tidskrävande. Med vårt prognosverktyg kan du med endast några knappklick skapa olika prognoser utifrån olika scenarion och automatiskt generera prognosförslag baserade på KPI:er och trender.

Man och kvinna sitter vid skrivbord och tittar tillsammans i IPdad

Rullande prognos

Vårt verktyg för rullande prognoser ger dig den flexibilitet och anpassningsförmåga som idag krävs för att lyckas parera tvära kast och överraskningar i dagens snabbrörliga värld.

Med rullande prognoser får ni en kontinuerligt uppdaterad bild av nuläget istället för det klassiska viset med prognoser under en  statisk tidsperiod.

Vårt prognosverktyg ger er automatiska prognosförslag med valfria intervall, månader, kvartal, halvår osv. 

Det ger er en mer precis bild av nuläget vilket hjälper er att styra ert bolag mer framgångsrikt, ta bättre och snabbare beslut och minimerar risken att bli omsprungen av konkurrenter.

Hur vårt budgetverktyg fungerar i praktiken

Ladda enkelt  upp din bokföring via din SIE- fil och budgeten från  Excel, vårt kraftfulla verktyg tar därefter hand om matchningen.

Vi tar automatiskt fram budget med hjälp av historik och trender. Via din inlästa budget får du automatisk avstämning månadsvis och ackumulerat. 

Du kan alltid exportera en budgetmall eller ett budgetförslag till Excel.

Du kan testa allt helt gratis under 30 dagar genom att registrera dig här och du behöver aktivera tillägget Financials. 

diagram

Boka gratis demo

Boka gärna en kostnadsfri demo för att få inblick i hur vi kan effektivisera och höja kvaliteten på ditt arbete. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort med förslag på tider.

Porträtt, Pär Haga Boardeaser

Pär Haga

Vd

+46 73 725 19 83
par@boardeaser.com

Boardeaser använder cookies för du ska få den bästa möjliga upplevelse på vår webbplats.
Läs mer om cookies och hur du kan neka till användningen av dem.