Tre styrelseexperter om Boardeaser

Därför använder vi Boardeaser Styrelseportal

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Tre experter på styrelsearbete berättar om hur Boardeasers Styrelseportal underlättar deras vardag och vilka funktioner de gillar allra mest.

Styrelseportalen ger oss ordning och reda på våra dokument

Suzanne Sandler har lång erfarenhet av styrelsearbete och berättar här om vilka funktioner hon upplever är de främsta fördelarna med en digital Styrelseportal.

Jag har använt Boardeaser till två organisationer. Jag tycker att processen med kallelse, protokoll och arkiv är bäst eftersom den underlättar mitt arbete när jag även är sekreterare i styrelsen. Gillar att man kan ladda ner SIE4-filer och att de automatiskt genererar ett gäng diagram att välja mellan. Gillar även sättet att ta fram en vd-rapport.

Framför allt tror jag att alla styrelser har nytta av ordning och reda bland dokumenten. Var som helst när som helst. Även när en ny ledamot kommer in kan man gå tillbaka i protokoll med mera hur lätt som helst.

Jag rekommenderar Boardeaser till entreprenörer som vill starta upp professionellt styrelsearbete och bolag som inte ännu har en digital styrelseplattform.

Suzanne Sandler, Styrelseledamot, StyrelseAkademien Östsverige

Säkert och alltid tillgängligt med en Styrelseportal

Gisela Sitbon fungerar som Business Coach på STING och hon ser många fördelar med att digitalisera styrelsearbetet, att kunna arbeta tryggt och säkert är en av dem.

Jag använder Boardeaser som min plattform för styrelsearbetet, allt från planering till uppföljning av tagna beslut. En favorit är meddelandetrådarna som gör det möjligt att kommunicera inom styrelsen på ett säkrare sätt.

Den största nyttan är att ha all viktig dokumentation samlad på ett ställe, säkert och alltid tillgängligt och att Boardeaser är ett processverktyg som stödjer och förenklar många moment i styrelsearbetet.

Jag har rekommenderat Boardeaser Styrelseportal till bolag som precis ska börja med sitt styrelsearbete såväl som till företag som har ett väletablerat styrelsearbete.

Gisela Sitbon, Business Coach, STING

Mer struktur i ert styrelsearbete?

Luta dig tillbaka med en digital styrelseportal.

Med Styrelseportalen sparar vi massor av tid

Carl Grebing arbetar som CFO och vice VD på  Michaël Berglund och uppskattar de tidsbesparingar han gör med Styrelseportalen samt det användarvänliga gränssnittet som gör att det är lätt att komma igång. Att det dessutom är enkelt att skapa professionella rapporter till styrelsen ser han som en stor bonus.

Jag använder Boardeaser Styrelseportal till att sköta alltifrån kallelser till våra styrelsemöten, sätta samman tidssatta dagordningar till att skriva protokoll och göra todoer för ledamöter och företagsledning. Vi signar nu alla våra protokoll digitalt med BankId vilket har sparat avsevärt med tid och administration, vilket också gör revisionen smidig när revisorerna vill granska protokollen.

För ledamöterna innebär systemet full åtkomst till viktiga styrelsedokument som instruktioner, historiska protokoll samt årshjulet för styrelsearbetet. Genom att importera all våra ekonomiska data via en SIE-fil så har styrelsen också tillgång till en rad ekonomiska rapporter i samband med månads- och årsbokslut. Allt som allt sparar detta mycket tid för mig samtidigt som styrelsen hålls kontinuerligt informerad till den grad de önskar.

Boardeaser är en användarvänlig plattform för styrelsearbete

Vi bedriver själva utbildning av styrelseledamöter och får i samband med kurserna frågor om digitala plattformar och verktyg. Därför är det viktigt för oss att ha ett enkelt och lättförklarat system som bygger på de grundläggande krav som man kan ställa på professionellt styrelsearbete.

Digitaliseringen är vidare en fråga som står högt på styrelsen agenda idag vilket vi också märker i vårt arbete med både rekrytering till styrelser men även när vi genomför utvärderingar av styrelsens dagliga arbete.

När digitala verktyg kommer på tal i dessa sammanhang så rekommenderar jag gärna Boardeaser då vi själva har så god erfarenhet från den effektivitet och ordning som portalen medför i det dagliga arbetet.

Carl Grebing, CFO och vice VD, Michaël Berglund

Upptäck fördelarna du med. Testa Boardeaser Styrelseportal helt kostnadsfritt!

Laptop visar mötesprocessen i Boardeasers Styrelseportal

Vill du förbättra och förenkla ert styrelsearbete? 

Boka en kostnadsfri demo och testa gratis i 30 dagar.

Boardeaser är en säker webbportal för styrelsearbete och ekonomirapportering. Med våra verktyg är det tryggt och enkelt att hantera känslig och affärskritisk information.  Logga in eller registrera dig gratis för att testa Boardeasers verktyg.

Läs fler inlägg

Viktiga-nyckeltal

Viktiga nyckeltal – så väljer du

Är du styrelseledamot eller rapporterar till styrelsen? Lär dig välja rätt och viktiga nyckeltal att följa. Vi ger dig tre enkla tips.