Reklam för Webcast med Accountec and Friends

Digitala redovisningsbyrån 2.0 – så ökar du konkurrenskraften

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Accountec & Friends presenterar ”Den Digitala Byrån 2.0”, en webcast för dig som arbetar med redovisning och ekonomirapportering. Få smarta tips om hur enkelt det är att digitalisera och – konkurrensfördelarna ni inte får missa.
 
Webcasten ska inspirera och visa hur enkelt du kan digitalisera och automatisera byråns samarbete med alla era kunder via en digital byråportal och smarta medverkande system.
 
Bli inspirerad och ta er byrå till nästa nivå med tips och trix från ledande aktörer och smarta system inom byråbranschen. Boardeasers vd Pär Haga har gott sällskap på agendan av bland annat Jan Söderqvist från Panalitix, Magnus Nestun från Millnet AB, Kivra och många fler.
 
Lägg in fredag 27/11 kl 12.00 i din kalender redan idag så att du inte missar chansen!
 

Dessutom ingår det lunch för dig som anmäler dig snabbt, Ascendo bjuder de första 100 anmälda på gratis lunch via Foodora.

Boardeaser har skapat lösningar som gör det möjligt för er redovisningsbyrå att öka konkurrenskraften. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur våra verktyg kan hjälpa er och era kunder. Logga in eller registrera dig gratis för att testa Boardeasers analys- och rapporteringsverktyg.

Läs fler inlägg

Viktiga-nyckeltal

Viktiga nyckeltal – så väljer du

Är du styrelseledamot eller rapporterar till styrelsen? Lär dig välja rätt och viktiga nyckeltal att följa. Vi ger dig tre enkla tips.