vinnova-stod

Boardeaser får stöd av Vinnova

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Vi kan stolt meddela att Boardeaser är ett av de projekt som fått finansiering i Vinnovas utlysning om innovationsprojekt i företag. Boardeaser förenklar, effektiviserar och säkerställer att styrelsen har rätt underlag för att fatta rätt beslut. Stödet från Vinnova gör att vi kan öka takten och vidareutveckla fler innovationer.

I projektet kommer vi bl.a. intervjua ett 50 tal styrelseledamöter och ordföranden för att få en djupare inblick i hur olika typer av styrelser arbetar och var det finns förbättringspotential. Vi kommer även utveckla ett par prototyper för några spännande produktidéer, mer information om dessa kommer ni att höra om längre fram.

Sitter du i fler än 3 styrelser och är passionerad över styrelsens arbete? Då vill vi gärna ha med dig i vår undersökning, skicka gärna ett meddelande till vår vd Pär på par@boardeaser.com.

Har du inte testat Boardeaser Styrelseportal än så är det hög tid! Skapa ett testkonto här

Vinnovas motivering lyder

Projektet bygger på en innovativ kombination av olika befintliga lösningar, vilket är en väsentlig förbättring av nuvarande situation för bolagsstyrelser, men även för de som förser bolagsstyrelser med beslutsunderlag.”

Läs Vinnovas pressmeddelande här.

Läs fler inlägg