compliance-boardeaser

Säkerställ Compliance med Boardeaser

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Skapa ordning och reda med Boardeasers nya funktion Compliance. Styrelse och ledning får kontroll och tydlig överblick över bolagsdokumentationen.

Varför att det viktigt med ordning och reda?

  • Ordning och reda ger minskad risk för styrelsen
  • Bolaget är alltid redo för Due Diligence
  • Checklista baserad på bolagets storlek och förutsättningar
  • Dokument hålls uppdaterade och lättillgängliga
  • Historik och versionshantering

Så fungerar det

Boardeaser föreslår en checklista med bolagsdokument som krävs enligt lag och andra som rekommenderas för er verksamhet. Anpassa listan och ladda upp dokumenten så vet ni att lagkrav är uppfyllda och att bolagsdokumentationen finns samlad när ni behöver den, till exempel vid en Due Diligence.

Om ett dokument behöver uppdateras påminns ansvarig och grönmarkeras på nytt efter uppdatering. Historiken visar vilka dokument som funnits på plats vid olika tidpunkter. Du kan även se vem i styrelsen som läst vad. Versionshanteringen gör att äldre dokument också läggas till för tillbakablickar.

Kom igång med Compliance

Logga in och klicka på Dokument i Styrelserummet. Klicka på Compliance och sedan Konfigurera Compliance. Konfigurera listan utifrån er verksamhet och lägg till de dokument som ska ingå utöver de som krävs enligt lag.

Ladda upp dokumenten i listan och ange ansvarig, livslängd och påminnelser. När alla dokument finns på plats och har lästs/godkänts är hela listan grönmarkerad. Läs mer på Boardeaser Support.

Prova Boardeaser utan kostnad

Skapa ett kostnadsfritt testkonto här.

Läs fler inlägg

Viktiga-nyckeltal

Viktiga nyckeltal – så väljer du

Är du styrelseledamot eller rapporterar till styrelsen? Lär dig välja rätt och viktiga nyckeltal att följa. Vi ger dig tre enkla tips.